LA FIRA PROFESSIONAL DE L'ALIMENTACIÓ
I LA GASTRONOMIA CATALANA

VISITA FIRA ÀPAT

El 27, 28 i 29 de setembre a Barcelona podràs tornar a gaudir de la fira de l’alimentació catalana. Tres dies d’esdeveniment on els professionals i els ciutadans admiradors de l’alimentació catalana podreu trobar una àmplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking… i moltes coses més.

HORARI:

Dissabte 27: de 13h a 21h.

Diumenge 28: de 11h a 16h.

Dilluns 29 (jornada professional): de 11h a 16h.

FIRA ÀPAT BARCELONA – Dies 27,28 i 29 de setembre a La Farga de l’Hospitalet

La gran Fira de l´alimentació i la gastronomia catalana!

🎟️ Preu: a partir de 5 €

El preu de la entrada inclou:

  1. Acces al mercat, showcookings i tastos
  2. 1 plat típic català a escollir, per esmorzar, dinar o sopar:
    • Cap i pota
    • Fricandó
    • Orella i morro amb panses i pinyons
    • Cargols a la catalana
    • Flam de crema catalana
    • Gelat de recuit de drap i llet de cabra amb mel dels abellaires ampordanesos i un carquinyoli

(*) Professionals (Botigues, restaurants i parades d mercat): També va inclòs l´ Accés a un taller gastronòmic exclusiu

Programa d’activitats

Dissabte 27 de setembre

Espai Tastos

  • 16.00 – 17.00 h: “Tast de vins i caves de Vinicola Nulles a càrrec del sommelier David Perramon» – AGROBOTIGUES.COOP

  • 17.00 – 18.00 h: «Tot el que necessites saber per consumir de forma sostenible» – VAIB consuma conciencia 

  • 18.15 – 19.15 h: Projecció del vídeo It’s Tea Time, Baby i degustació en teteres. Presentació de la proposta de valor de Drink TéPone

Espai Parc a Taula

  • 16.30 – 17.15 h: Decoració en directe d’un pastís amb diferents cremesNoelyas Cakes

  • 17.45 – 18.45 h: «Degustació i consells per fer el millor pastís de formatge» – PASTÉ BCN

  • 18.45 – 19.45 h: «Tastet de productes cooperatius de proximitata a càrrec del crític gastronòmic Jordi Àvila» – AGROBOTIGUES.COOP

Espai Tallers & Coffee

  • 16.15 – 17 h: Taller “Del producte al desig: l’art de vendre a través de l’impacte visual”- ANDREU TORRAS

  • 18.30 – 19.30 h: Taller «Interiorisme estratègic: la clau per al creixement del teu negoci» – ISA RODRIGUEZ- INDA STUDIO 

 

Diumenge 28 de setembre

Espai Tastos

  • 11.00 – 12.00 h: «Masterclass per fer un bon café amb diferents tipus de cafès – CARTEL ROASTERS CAFÉS BCN 

  • 12.15 – 13.15 h: Cata de Vins del Priorat, bodega de tradició familiar- CELLER CRISTIAN FRANCES

  • 14.15 – 15.15 h: “Tast de vins i caves de Domenio wines a càrrec del sommelier Rita Muniategu  – AGROBOTIGUES.COOP

Espai Parc a Taula

  • 11.30 – 12.30 h: “El millor pecat: les croquetes catalanes que et porten al cel» – SANTA CROC

  • 12.45 – 13.45 h: » Elaboració i tast de dues receptes amb producte de proximitat: Porros confitats amb mongeta del ganxet i 

    crema de verdures amb fesols del ganxet pel crític gastronòmic Jordi Àvila» – AGROBOTIGUES.COOP

  • 13.45 – 14.45 h: «Descobreix els Pans Catalans» amb Daniel Jordà

  • 14.45 – 15.45 h: Degustación sostenible y tradicional de la variedad arodelta –Essència del Delta

 Espai Tallers & Coffee

  • 11.15 – 12:15 h: Taller «Diari d’una empresa: La economia com a eina per a millorar» – MONTSE MORÉ (Consultora Fincancera)

  • 12.30 – 13.30 h: Taller «Comerciant, productor, vols vendre més gràcies a la Intel.ligència Emocional Aplicada?» – XANOS RIUS  

  • 13:30 – 14:30 h: Taller «Creixement personal i atenció al client per a tots» – XAVIER IGLESIAS

  • 14:30 – 15:30 h: Taller “Com l’espai i la il·luminació poden transformar l’experiència del client i augmentar rendibilitat.” – MIREIA ALIVA NONELL


Dilluns 29 de setembre

Espai Tastos

  • 11.00 – 12.00 h: «Masterclass per fer un bon café amb diferents tipus de cafès» – Cartel Roasters Cafès BCN

  • 12.15 – 13.15 h: Tast de quatre vins mediterranis que protegeixen animals en perill d’extinció. Per restaurants i hotels amb compromís ambientalKaretta Maluca

  • 13.15 – 14.15 h: «Xerrada i degustació de canelons a petits comerços» Estratègies per potenciar el producte tradicional, amb idees sobre formats,

    promocions y beneficis per les botigues locals» – Carn + Carn

 Espai Tallers & Coffee

  • 11.15 – 12.15 h: Atreu i fidelitza més clients al teu negociManel Asensio

  • 12.30 – 13.30 h: Taller «Com saber si el teu comerç es sostenible» VAIB Consuma conciencia

  • 13.30 – 14.30 h: Taller»Podcast-Presentació Com mantenir 50 anys un petit negoci» – CEO i Presentadora de OBRADOR CAN COLL

Espai Parc a Taula

  • 11.30 – 12.30 h: Elaboració i degustació de pizzes Gluten Free amb bròcoliBroccopizza

  • 12.45 – 13.45 h: Presentació del llibre «Cuits pel clima» – SR REGUANT i SRA FARRÀS / Presentació «Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025» – SRA LAURA RUANA (Sub-directora del Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya / Presentació Fet Aqui – SR JOSEP GARCIA

  • 13.45 – 14.45 h: «Velocidad en estado puro para no hacer esperar a tus clientes» a càrrec dels xefs: Martín Bado i Jaume Subires – TECNIFRIO GARRIDO

QUÈ TROBARÀS A FIRA ÀPAT?

01

Productes de proximitat

Vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,… i molts més.

02

Showcookings i degustacions

Showcookings i degustacions de productes.

03

Darreres tendències en gastronomia

Darreres tendències en gastronomia i alimentació.

04

Defensa dels productes catalans

Fira ÀPAT vetlla per la defensa dels productes, el comerç i els restaurants catalans.

ENTRADES...

Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.