El 27, 28 i 29 de setembre a Barcelona podràs tornar a gaudir de la fira de l’alimentació catalana. Tres dies d’esdeveniment on els professionals i els ciutadans admiradors de l’alimentació catalana podreu trobar una àmplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking… i moltes coses més.
HORARI:
Dissabte 27: de 13h a 21h.
Diumenge 28: de 11h a 16h.
Dilluns 29 (jornada professional): de 11h a 16h.
La gran Fira de l´alimentació i la gastronomia catalana!
🎟️ Preu: a partir de 5 €
El preu de la entrada inclou:
(*) Professionals (Botigues, restaurants i parades d mercat): També va inclòs l´ Accés a un taller gastronòmic exclusiu
Espai Tastos
16.00 – 17.00 h: “Tast de vins i caves de Vinicola Nulles a càrrec del sommelier David Perramon» – AGROBOTIGUES.COOP
17.00 – 18.00 h: «Tot el que necessites saber per consumir de forma sostenible» – VAIB consuma conciencia
18.15 – 19.15 h: Projecció del vídeo It’s Tea Time, Baby i degustació en teteres. Presentació de la proposta de valor de Drink TéPone
Espai Parc a Taula
16.30 – 17.15 h: Decoració en directe d’un pastís amb diferents cremes – Noelyas Cakes
17.45 – 18.45 h: «Degustació i consells per fer el millor pastís de formatge» – PASTÉ BCN
18.45 – 19.45 h: «Tastet de productes cooperatius de proximitata a càrrec del crític gastronòmic Jordi Àvila» – AGROBOTIGUES.COOP
Espai Tallers & Coffee
16.15 – 17 h: Taller “Del producte al desig: l’art de vendre a través de l’impacte visual”- ANDREU TORRAS
18.30 – 19.30 h: Taller «Interiorisme estratègic: la clau per al creixement del teu negoci» – ISA RODRIGUEZ- INDA STUDIO
Espai Tastos
11.00 – 12.00 h: «Masterclass per fer un bon café amb diferents tipus de cafès – CARTEL ROASTERS CAFÉS BCN
12.15 – 13.15 h: Cata de Vins del Priorat, bodega de tradició familiar- CELLER CRISTIAN FRANCES
14.15 – 15.15 h: “Tast de vins i caves de Domenio wines a càrrec del sommelier Rita Muniategu – AGROBOTIGUES.COOP
Espai Parc a Taula
11.30 – 12.30 h: “El millor pecat: les croquetes catalanes que et porten al cel» – SANTA CROC
12.45 – 13.45 h: » Elaboració i tast de dues receptes amb producte de proximitat: Porros confitats amb mongeta del ganxet i
crema de verdures amb fesols del ganxet pel crític gastronòmic Jordi Àvila» – AGROBOTIGUES.COOP
13.45 – 14.45 h: «Descobreix els Pans Catalans» amb Daniel Jordà
14.45 – 15.45 h: Degustación sostenible y tradicional de la variedad arodelta –Essència del Delta
11.15 – 12:15 h: Taller «Diari d’una empresa: La economia com a eina per a millorar» – MONTSE MORÉ (Consultora Fincancera)
12.30 – 13.30 h: Taller «Comerciant, productor, vols vendre més gràcies a la Intel.ligència Emocional Aplicada?» – XANOS RIUS
13:30 – 14:30 h: Taller «Creixement personal i atenció al client per a tots» – XAVIER IGLESIAS
Espai Tastos
11.00 – 12.00 h: «Masterclass per fer un bon café amb diferents tipus de cafès» – Cartel Roasters Cafès BCN
12.15 – 13.15 h: Tast de quatre vins mediterranis que protegeixen animals en perill d’extinció. Per restaurants i hotels amb compromís ambiental – Karetta Maluca
13.15 – 14.15 h: «Xerrada i degustació de canelons a petits comerços» Estratègies per potenciar el producte tradicional, amb idees sobre formats,
promocions y beneficis per les botigues locals» – Carn + Carn
11.15 – 12.15 h: Atreu i fidelitza més clients al teu negoci – Manel Asensio
12.30 – 13.30 h: Taller «Com saber si el teu comerç es sostenible» VAIB Consuma conciencia
13.30 – 14.30 h: Taller»Podcast-Presentació Com mantenir 50 anys un petit negoci» – CEO i Presentadora de OBRADOR CAN COLL
Espai Parc a Taula
11.30 – 12.30 h: Elaboració i degustació de pizzes Gluten Free amb bròcoli – Broccopizza
12.45 – 13.45 h: Presentació del llibre «Cuits pel clima» – SR REGUANT i SRA FARRÀS / Presentació «Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025» – SRA LAURA RUANA (Sub-directora del Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya / Presentació Fet Aqui – SR JOSEP GARCIA
13.45 – 14.45 h: «Velocidad en estado puro para no hacer esperar a tus clientes» a càrrec dels xefs: Martín Bado i Jaume Subires – TECNIFRIO GARRIDO
Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.