
La fira de l’alimentació catalana més sostenible
La biodiversitat en perill
Avui en dia, s’està consumint molts més recursos dels que es tenen, l’abocament de residus és un gran problema pel medi ambient perquè no ho pot assimilar i, conseqüentment, la biodiversitat està en perill. Hi ha diversos estudis que demostren clarament la preocupació i la sensibilització que tenen els consumidors cap a propostes més sostenibles.


Què és la sostenibilitat?
El concepte de sostenibilitat consisteix a poder satisfer les necessitats actuals de cada ésser viu, sense comprometre la capacitat de les generacions futures de satisfer les seves necessitats. Gràcies a la sostenibilitat, s’assegura un equilibri entre la cura del medi ambient, el creixement econòmic i el benestar social. Una activitat serà sostenible, quan pugui continuar per sempre.
Més sostenibilitat
Fira ÀPAT és una fira sostenible. Des de la seva creació l’any 2016, hem volgut impulsar el consum dels productes catalans, és a dir de proximitat, ja que es redueix l’impacte mediambiental i els costos energètics. A més a més, es garanteix el coneixement real de la procedència dels aliments, guanyant a la vegada qualitat en els productes i viabilitat de les explotacions dels mateixos productors.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim, des de 2015, un objectiu molt clar: