Banner-Ciencia_Mesa de trabajo 1

El futur de la gastronomia: la ciència

noodles-2733636_1920

Una combinació perfecta

La ciència i la cuina són una combinació perfecta. Gràcies a la ciència s’ha pogut millorar notablement la gastronomia. S’han respost preguntes com: quin és el punt de cocció d’un determinat aliment o com puja un suflé, entre moltes altres.

Un  motor econòmic molt important

La gastronomia catalana ha recolzat des del principi la ciència i la tecnologia per avançar, utilitzant aquests elements en la creativitat i la innovació. Això ha convertit la cuina i la gastronomia catalana en un motor econòmic molt important, així com de desenvolupament del territori.

kitchen-731351_1920
Captura

Science and Cooking World Congress 2020

A Fira ÀPAT 2019 es presentarà la segona edició del Science & Cooking World Congress que tindrà lloc el novembre del 2020 a Barcelona. Pere Castells el president del Comitè Organitzador del Congrés farà la presentació i donarà el tret de sortida al congrés.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim, des de 2015, un objectiu molt clar:

Impulsar entre tots els productes catalans!