Fira ÀPAT TARRAGONA

Després de 5 exitoses edicions de Fira ÀPAT a Barcelona, el 2020 ampliem la fira a Tarragona. Per la seva història, cultura, art, estil, gent simpàtica, mar i sobretot per la seva meravellosa gastronomia i la gran varietat de productes que s’hi produeixen, Tarragona és una localització perfecta.

Durant tres dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com consumidors finals.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim un únic objectiu:

Impulsar entre tots els productes catalans

Fira ÀPAT  Tarragona 2020

DATES

13, 14 i 15 d’octubre

LLOC

El Palau.

Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Tarragona.

HORARI

Dissabte 13 de juny: 15h a 21h

Diumenge 14 de juny: 11h a 21h

Dilluns 15 de juny: 11h a 15h

SECTORS

  • Carns
  • Conserves
  • Vins i caves
  • Resta de begudes alcohòliques
  • Aigües minerals i begudes analcohòliques
  • Elaboració i conservació de peix
  • Olis i vinagres
  • Làctics
  • Embotits
  • Fruites i hortalisses
  • Dolços
  • Menjars preparats
  • Espècies i condiments
  • Fabricació de productes de fleca i pastes alimentàries

PERFIL EXPOSITOR

Productors i elaboradors d’aliments i begudes del territori català, distribuïdors de productes alimentaris catalans, associacions i entitats de productors catalans, DOP´s,…

PERFIL VISITANT

Responsables i propietaris de botigues d’alimentació (xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries, etc), restaurants, hotels, bars, vinoteques, parades de mercat, distribuïdors, consumidors finals

Troba’ns

Ubicació

Ubicat al cor de la ciutat de Tarragona, El Palau és un recinte firal construït sobre una antiga pedrera del segle XIX, a tant sols 300 metres de l’estació de tren de Tarragona