APATS és la revista dels aliments de proximitat produïts a Catalunya que té com a objectiu impulsar el consum de productes de proximitat entre la ciutadania a través de les botigues i restaurants.

 

Amb continguts molt ben seleccionats del sector de l’alimentació, aquesta revista es distribueix a 5.000 botigues, restaurants, hotels i vinoteques de tota Catalunya, essent així una font d’informació i novetats per als botiguers i restauradors de Catalunya.

CARACTERÍSTIQUES

  • TEMÀTICA: Actualitat sobre els productes de proximitat catalans.
  • DISTRIBUCIÓ: 3.000 botigues d’alimentació i restaurants de Catalunya.
  • TIRADA: 5.000 exemplars.
  • PERIODICITAT: Trimestral. Una edició amb cada estació (Temporada).
  • CONTINGUTS: Novetats de productes, productes de temporada, notícies de tots els sectors (Arròs, carns, conserves, dolços, embotits, fruita, lactis, llegums, oli, peix verdures, vins i caves…), consells per a botigues i restaurants, noves tecnologies, distribució, entrevistes…

Troba aquí la revista ÀPATS digital 

VOLS ANUNCIAR-TE?

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Empresa (obligatori)

NOTÍCIES