Massa de pizza, la recepta dels italians

La massa d’una pizza és l’ingredient que fa que aquesta triomfi més o menys. La massa ho decideix tot i amb aquesta recepta, de ben segur que la pizza et sortirà deliciosa.

Ingredients per fer la massa de pizza

  • 1 kg de farina de força
  • 30 g de llevat fresc
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de sal fina
  • 2 tasses i mitja d’aigua tèbia
hacer la masa de la pizza

Elaboració

  1. Comencem barrejant el llevat fresc amb l’aigua tèbia. Això sí! Aneu amb compte si finalment utilitzeu llevat en pols, ja que en aquest cas es remou juntament amb la farina i no amb l’aigua. Com dèiem, barregem el llevat amb l’aigua fins que es dissolgui tot bé. Agreguem també la sal i l’oli i removem una mica més.
  2. Quan tinguem aquest punt, posem la farina amb forma de volcà i tirem la mescla de l’aigua en el forat d’aquest volcà. Ara arriba el punt clau, pastar! Pastem molt i molt bé la massa fins a aconseguir que tot estigui ben integrat i una textura adequada.
  3. Una vegada la tinguem, estirem la massa i la partim en 4 racions, les quals hauran de reposar per separat uns 45 minuts perquè dobleguin la seva mesura.
  4.  Ara, només cal afegir ingredients al gust, cap al forn i a gaudir.