Tomàquets verds fregits en oli d’oliva verge extra

Avui fem un aperitiu genial: tomàquets verds fregits en oli d’oliva verge extra! Un plat perfecte per compartir. Bon profit!

Ingredients pels tomàquets verds amb oli d’oliva

  • 4 tomàquets verds
  • 2 ous
  • 1 tassa oli d’oliva verge extra
  • ½ tassa de llet
  • 1 tassa de farina
  • ½ tassa pa ratllat
  • Sal
  • Pebre

Resultado de imagen de tomates verdes frito aceite de oliva

Elaboració de la recepta

  1. Tallem els tomàquets
    • Tallem els tomàquets a rodanxes. No els tallem molt prims o podrien trencar-se. Salpebrem les rodanxes i les deixem reposar durant uns 5 minuts.
  2. Batem els ous i la llet
    • En un bol, batem els ous i la llet.
  3. Fem la barreja de l’arrebossat
    • Posem a un plat el pa ratllat, la farina, la sal i el pebre.
  4. Submergim els tomàquets a les mescles
    • Submergim les rodanxes de tomàquet a la barreja d’ou i llet.
    • Després les submergim a la barreja de farina. Assegura’t que les rodanxes de tomàquet estiguin ben cobertes.
  5. Fregim els tomàquets
    • Escalfem l’oli d’oliva en una paella a foc lent i fregim les rodanxes de tomàquet fins que estiguin daurades. És important que mentre es fregeixen no es toquin entre sí. Un cop s’hagi cuinat una banda, voltegem les llesques i cuinem per l’altre costat. Quan estiguin llestes les retirem sobre paper absorbent.