Avui fem un aperitiu genial: tomàquets verds fregits en oli d’oliva verge extra! Un plat perfecte per compartir. Bon profit!
Ingredients pels tomàquets verds amb oli d’oliva
- 4 tomàquets verds
- 2 ous
- 1 tassa oli d’oliva verge extra
- ½ tassa de llet
- 1 tassa de farina
- ½ tassa pa ratllat
- Sal
- Pebre
Elaboració de la recepta
- Tallem els tomàquets
- Tallem els tomàquets a rodanxes. No els tallem molt prims o podrien trencar-se. Salpebrem les rodanxes i les deixem reposar durant uns 5 minuts.
- Batem els ous i la llet
- En un bol, batem els ous i la llet.
- Fem la barreja de l’arrebossat
- Posem a un plat el pa ratllat, la farina, la sal i el pebre.
- Submergim els tomàquets a les mescles
- Submergim les rodanxes de tomàquet a la barreja d’ou i llet.
- Després les submergim a la barreja de farina. Assegura’t que les rodanxes de tomàquet estiguin ben cobertes.
- Fregim els tomàquets
- Escalfem l’oli d’oliva en una paella a foc lent i fregim les rodanxes de tomàquet fins que estiguin daurades. És important que mentre es fregeixen no es toquin entre sí. Un cop s’hagi cuinat una banda, voltegem les llesques i cuinem per l’altre costat. Quan estiguin llestes les retirem sobre paper absorbent.