La importància del sector primari català

El consell d’agricultura decideix fer una campanya dirigida a tota la ciutadania, per conscienciar sobre la importància del sector primari català. Una campanya que es difondrà per tota mena de mitjans de comunicació com: radio, TV, xarxes socials i  anuncis mitjançant publicitat exterior.

La campanya ha estat presentada, per Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació juntament amb Carmel mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.

Objectiu de la campanya per la importància del sector primari català

sector primari catalàLa campanya té com a principal objectiu, conscienciar a tota la ciutadania sobre la importància que té el sector primari; sobretot al món urbà. També es vol destacar el mèrit que fan els pagesos, ramaders i pescadors en l’economia i l’alimentació.

 

Comunicació

 

La campanya es va començar a difondre el passat 12 de Desembre a la Televisió, la ràdio, Internet i altres mitjans de publicitat exteriors.

L’espot ha sigut gravat amb la col·laboració de Glòria Juanals (pagesa de Calonge), Cristina Pedret (ramadera de l’Ebre); integrades a l’associació de dones del món rural. Moltes més persones han participat en el rodatge, però totes ho han sigut del sector primari.

 

La cohesió territorial

 

Amb aquesta campanya també s’ha volgut posar èmfasi en la qualitat dels aliments catalans i també,  la importància que tenen per fer arribar a tothom  alimentació de qualitat, segura i sana. Això pretén garantir la cohesió territorial per poder permetre el desenvolupament del Pacte Nacional per la Política Alimentària de Catalunya.

El Consell Català de l’Alimentació, que es va posar en marxa el passat mes de juny, ha de ser un fòrum d’anàlisi, debat i proposta sobre les qüestions relacionades amb les polítiques agroalimentàries: els reptes socials, ambientals, empresarials i tecnològics.

També és molt important que es doni pas a què els consumidors i la gastronomia tinguin una incidència directa.

També es pretén aprovar en aquesta legislatura la Llei d’espais agraris, per definir, què són els espais agraris i preservar-los.

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook, Instagram i Twitter !

fira-apat-2