FIRA ÀPAT 2019: + assistents + activitats + expositors!

FIRA ÀPAT 2019: + assistents + activitats + expositors!

 

Barcelona, 10 d’octubre de 2019. Fira ÀPAT, la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana, ha celebrat la seva cinquena edició el passat 5, 6 i 7 d’octubre. L’única fira professional de Barcelona on, els productors catalans de productes agroalimentaris de proximitat, presenten els seus productes a comerciants, restauradors, hotelers i paradistes de mercats, entre molts altres professionals.

 

Fira ÀPATAltre cop aquest any, s’ha celebrat el cinquè aniversari de Fira ÀPAT a la Cúpula Events del C.C. Las Arenas de Barcelona, rebent més de 12.000 visitants al llarg dels tres dies que, han pogut interactuar amb els 100 expositors durant els 2 dies i mig de fira.

Moltes novetats a Fira ÀPAT 2019

 

En cada edició de Fira ÀPAT augmenten les activitats de la fira. En aquesta última edició, els assistents han pogut gaudir de més de 60 tallers, ponències, showcookings i masterclass de la mà de grans xefs i professionals del sector com: Sergi de Meià, Miquel Pardo del restaurant Cruix, Pau Pérez del Restaurant Aflamas, Jordi Artal del Restaurant Cinc Sentits o Miquel Aldana del Restaurant Tresmacarrons.

 

També s’han presentat nous productes gastronòmics com el Tritordeum i,  futurs projectes com el Science and Cooking World Congress 2020, així com demostracions dels productes exposats a la Fira.  A més a més, Marc Ribas, padrí de Fira ÀPAT, ha realitzat un especial showcooking durant la cinquena edició de Fira ÀPAT.

 

Tanmateix, s’ha celebrat la II edició de la Trobada de Bloggers i Foodies de Fira ÀPAT. Han participat una gran quantitat de foodies com MyRealFood (Carlos Ríos), Influmy o Vanessa Lostal (@cocinacreativa86). S’han fet ponències i activitats relacionades amb les xarxes socials, la gastronomia i els nous hàbits de menjar saludable. Seguint amb la iniciativa de l’any passat,  el dilluns 7 d’octubre s’ha convertit en Experience. Ha estat el dia més professional de la fira, enfocat molt cap al sector gastronòmic, amb la participació i l’assistència de molts xefs.

 

Amb la col·laboració de POCTEFA i Tr3s Local del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i organitzada per MultipliCat (https://multiplicat.cat/), s’ha realitzat una jornada de networking intersectorial entre els productors, restaurants i botigues en format d’speed netowrking.

 

Hem comptat també amb la presència de Sr. Carmel Mòdol Bresolí, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya,  que ha realitzat una passejada per la fira per a mostrar suport als productors, parlar amb ells i agrair-los la seva feina.

 

Fira ÀPAT compta amb el suport i col·laboració de diverses institucions: la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona (Parc a Taula), Agrupació de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Gremi de Restauració de Barcelona i Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració.

 

Pròximament anunciarem les dates per a Fira ÀPAT 2020. Mentrestant gaudiu de les imatges d’aquesta edició.

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!