Pans saludables: TRITORDEUM i DANIEL JORDÀ

Actualment és complicat trobar pa que s’elabori de la manera tradicional i, per tant, abunda el pa de poca qualitat. Hi ha molts mites relacionats amb el pa: és un aliment que hauríem d’eliminar de la nostra dieta o hem de consumir diàriament? Quin és el millor pa?

 

Gràcies a  Tritordeum i Daniel Jordà podreu descobrir els pans saludables aquest 2019 a Fira Àpat.No t’ho pots perdre si ets un amant del bon pa tradicional! Serà el diumenge 6 d’Octubre de 17 a 18h.

 

Pans saludables i creatius

Saps en què es basa el concepte de pans creatius? Les receptes estrella de Pans Creatius són pans integrals, nous sabors i noves tendències. En Daniel Jordà entén d’una manera especial la creació de nous pans i les noves tendències amb farines seleccionades especials i algunes poc refinades i cerca pans amb sabors extraordinaris.

Però qui és Daniel Jordà?  És llicenciat en Belles Arts i la tercera generació de forners, rere molts anys dedicat al món de l’art, que comparteix amb la feina diària a l’obrador familiar, decideix fer de la fleca el banc de proves on abocar totes aquelles idees i creativitat generades durant molt temps.

Des de llavors, “Pans Creatius”, és un laboratori d’idees i elabora tota mena de pans destinats a un client exigent que cerca propostes de qualitat diferenciades pel seu sabor i creativitat. És per això, que ja són bastants els restaurants premiats amb Estrella Michelin de tot Espanya que confien amb ell.

Els seus maridatges, la cerca de nous ingredients, mai o poc fets servir a l’art del forn, l’apropiació de tècniques pròpies de l’Alta Gastronomia per l’elaboració de pans i la col·laboració amb grans xefs per crear nous pans són les característiques fonamentals de la feina de Daniel Jordà. Treball que l’ha acabat convertint en referència en el sector del forn en l’àmbit nacional i internacional.

Els “Pans Creatius” són elaborats al seu obrador de forma artesanal i amb els millors ingredients de temporada, aconsegueixen transmetre l’emoció i la passió amb els que estan fets.

Els pans creatius de tritordeum:

Al seu obrador pots trobar pans que segueixen aquesta interessant classificació:

Pans gastronòmics:Aquells que podríem menjar-se amb forquilla i ganivet, servits a restaurants de tota la geografia nacional.

 

 

*Empanada de pesto i ceba

*Pa de pastanaga i nous

*Focaccia de patata

*Pa d’hamburguesa Pink Lady

*Pa de carabassa i gerds

*Pa de ceba

*Pa d’anxoves i remolatxa

*Pa de mandarines

*Pa de pebrot de vera i carxofes

*Pa de formatge cheddar

*Pa de raïms macerats amb vi

*Trenes de carxofes i sobrassada

*Pa de mortadel·la

*Pa de pebre rosa

*Pa de formatge i romaní

*Pa de síndria

 

 

Pans clàssics reinventats:

 

*Barres multi cereals

*Pa clàssic

*Pa de nous panses

*Pa de pagès

*Pa d’hamburguesa amb mostassa

*Pa caníbal

 

Pans del món: És el resultat dels viatges presencials i somiats de Daniel Jordà per diferents països on estimen també el pa i cuiden les seves especialitats.

 

 

*Babka (NY)

*Pa de yuzu i mango (Singapur)

*Pa de iogurt i cogombre (Grècia)

*Cougnu (Bèlgica)

*Cremona (Argentina)

*Frankfurt roll (Alemanya)

*Pa dels morts (Mèxic)

*Pa veneçolà (Veneçuela)

*Chapati (Índia)

*Pa de llima (Tailàndia)

*Mojito (Cuba)

 

Pans per compartir:

*Brioix

*Rosca de xocolata

*Banana bread

*Pa de llesques amb ou

*Pa de sègol, llimona i xocolata

*Trena d’olives

*Pa de xocolata i avellanes

*Goji

 

Ara que ja sabeu tots els tipus de pans que en Daniel Jordà realitza. També és important saber que a part de ser un forner molt creatiu, imparteix cursos en línia a la seva web. T’ho perdràs??

 

 

No t’ho pots perdre!  Descarrega’t la teva entrada per Fira ÀPAT 2019 tant si ets professional del sector com si ets particular!

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!