La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

 

Del 20 al 24 de setembre, Turisme de la Diputació de Barcelona participarà a la 39è edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents propostes de les DO Alella, Pla de Bages i Penedès, així com totes les propostes turístiques de Barcelona que es troba sota el nom de “Barcelona és molt més”.

 

 

La Mostra, tindrà lloc a la Ronda de Sant Antoni de Barcelona, i és coneguda com una de les fires més populars més consolidada i amb gran afluència de públic, generalment de barcelonins i turistes. Per aquest motiu, és una bona oportunitat per descobrir nous productes i aprofundir en la cultura del vi.

 

L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), en col·laboració amb Prodeca, realitza l’organització d’un programa de divulgació i acostament als vins i a la cultura del vi en diferents espais, al voltant de l’oferta de cellers de totes les denominacions d’origen del vi catalanes.

 

Els que ho visiteu podreu tastar i degustar entre més de 600 referències de vi de gran qualitat.

 

 

A què espereu per venir a Fira ÀPAT 2019? Descarrega’t la teva entrada per Fira ÀPAT 2019 tant si ets professional del sector o particular! Us hi esperem!

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!