La manera més sana i sostenible de beure aigua

aigua

Tots coneixem la importància de l’aigua en la vida de qualsevol ésser viu del planeta. Per això, la seva qualitat és un tema que preocupa cada vegada més en països de tot el món per motius com la salut de la població, el desenvolupament econòmic nacional i la qualitat ambiental dels ecosistemes.

 

Arran d’aquesta preocupació, cada cop són més els professionals que busquen una aigua sostenible i de proximitat en els seus negocis. AGUAKMCERO són pioners en el sector i per aquest motiu estaran a Fira ÀPAT 2019 preparant una excel·lent masterclass d’aigua. El dissabte 5 d’octubre de 16 a 17 h ens mostraran la manera més sostenible de beure aigua.

 

Si no t’ho vols perdre, descarrega’t ja l’entrada professional gratuïta per a Fira ÀPAT 2019!

 

AGUAKMCERO:  l’aigua més sostenible de proximitat

 

aiguaDes d’AGUAKMCERO valoren l’aigua local, produint aigua respectant sempre el medi ambient. Una aigua de proximitat, que evita llargs transports fins a la taula, amb la reducció de CO₂ que això suposa. S’envasa a l’instant quant es demana, sense emmagatzematges i servida en envasos exclusius de vidre reutilitzables que, respecten el contingut i no generen residus.

 

L’aigua que produeixen prové de la xarxa i, just abans que l’ampolla arribi a la teva taula, sotmeten l’aigua a un procés de microfiltració, on s’obté un excel·lent AGUAKMCERO, lliure de qualsevol olor, i altres substàncies que puguin afectar el gust de l’aigua, conservant en tot moment els seus minerals naturals. Tot això sota controls independents i auditories externes que, asseguraran en tot moment, el correcte compliment de criteris de qualitat, seguretat i higiene alimentària.

 

Quan demanes aigua en un establiment, és important saber que hi ha diversos tipus d’aigua. Aquestes poden ser:

 

  • Aigua potable preparada
  • Aigua mineral
  • Aigua de font
  • Aigua de xarxa local
  • Aigua de consum humà filtrada

 

Absolutament totes, deuen complir una estricta legislació i normativa, que garanteixen que aquestes siguin segures per al consum humà. AGUAKMCERO es classifica com una aigua de consum humà filtrada, informació clara que podràs trobar sempre a la part del darrere dels seus envasos.

 

Podreu descobrir-ho tot sobre AGUAKMCERO a la seva pàgina web. I per descomptat el 5, 6 i 7 d’octubre a Fira ÀPAT 2019.

 

Els beneficis de l’aigua

 

Els experts en nutrició recomanen prendre entre 6 i 8 gots d’aigua al dia, sabeu per què? Aquestes són les quatre bones raons:aigua

  1. Ajuda a protegir el cor, prevenint infarts.
  2. Dóna un impuls al cervell, ja que li brinda gran part de l’oxigen necessari per assolir nivells òptims d’acompliment.
  3. Contribueix al manteniment o pèrdua de pes. Beure aigua incrementa la taxa metabòlica, ajudant al cos a cremar greix.
  4. Et manté alerta. La deshidratació és una de les principals causes de la fatiga. Prendre aigua t’ajuda a romandre despert i actiu al llarg del dia.

 

No dubteu més, Fira ÀPAT és la vostra fira. Descarregueu-vos ja la vostra entrada professional gratuïta.

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!

fira-apat-2