Diuen els vegans que, generalment, el pas més difícil de la seva transició és el d’abandonar el formatge. I tot i que també són molts els vegans que reneguen dels succedanis de carn o peix, la veritat és que els formatges vegans cada vegada van guanyant més terreny. Fins i tot, la gent que no és “vegana” introdueix el formatge vegà a la seva dieta.
I vosaltres, l’heu provat? Aquest any tindreu l’oportunitat, no únicament de provar-los, també podreu aprendre com es fan gràcies a Veggie Karma. Diumenge 6 d’octubre de 16:00 a 17:00 hores i els tres dies estaran presents en el seu estand a Fira ÀPAT. Descarregueu-vos ja la vostra entrada i veniu a gaudir de l’única fira professional de l’aclimatació i la gastronomia catalana.
Contingut
Veggie Karma: formatge vegà per a tothom
Veggie Karma és un productor català que elabora cremoses i gustoses varietats de formatges vegans artesanals, sense gluten, bons i respectant sempre el medi ambient i els animals.
Els formatges vegans no són únicament pels vegans o vegetarians. Tant si sou intolerants a la lactosa, teniu un paladar curiós, sou militants de la causa animal o simplement, sou uns gourmets els formatges vegans us encantaran.
Els formatges de Veggie Karma o més ben dit els Karmatges, com ells els anomenen, són idonis per a qualsevol dieta. Utilitzen probiòtics naturals, proteïnes vegetals, omega3, àcids grassos mono insaturats, phtosterols, antioxidants…
Veggie Karma és una petita empresa familiar i local amb moltes qualitats. És una empresa ètica, responsable, ecològica, vegana i innovadora.
Si en voleu saber més, no dubteu en visitar la seva pàgina web o venir a veure’ls a Fira ÀPAT 2019! Podeu començar a preparar amb aquesta recepta de formatge vegà.
Formatge vegà d’anacards a les fines herbes per untar
Ingredients
- 275 g d’anacards crus, remullats 8-12 h i rentats
- 125 ml o mitja tassa de rejuvelac
- 2 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades de llevat nutricional
- Mitja culleradeta d’all deshidratat en pols
- Mitja culleradeta de ceba deshidratada en pols
- 1 mica de sal marina
- 2 cullerades de cibulet, ben picat
- 1 cullerada d’anet fresc, ben picat
Elaboració
- Començarem triturant tots els ingredients, exceptuant les herbes, en una batedora de got turbo fins a obtenir una pasta homogènia i suau.
- Ho deixarem fermentar durant 12 hores en un recipient de vidre amb tapa, cobert només amb un drap de cotó net.
- Un cop fermentat, hi afegirem les herbes aromàtiques i tancarem el recipient amb la seva tapa i ho guardarem a la nevera. Ho podem conservar diverses setmanes.
- A l’hora de servir, es pot col·locar en un bol per compartir. També es pot acompanyar de crudités: pastanagues, coliflor, tomàquets cherry, tires de pebrot, palets de poma i pera, de cogombre, raïm, alls tendres … Tots resulten deliciosos. A més a més, es pot decorar amb olives negres en cercles petits o pesto d’alfàbrega. Donen color i molt sabor!
Atreveix-te! Vine a Fira ÀPAT 2019 i gaudeix de tots els tallers, masterclass, showcookings i xerrades sempre amb productes de proximitat. Descarrega’t ja la teva entrada!
Vols més? Et recomanem aquesta recepta.
No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!