El formatge vegà a Fira ÀPAT 2019

formatge vegàDiuen els vegans que, generalment, el pas més difícil de la seva transició és el d’abandonar el formatge. I tot i que també són molts els vegans que reneguen dels succedanis de carn o peix, la veritat és que els formatges vegans cada vegada van guanyant més terreny. Fins i tot, la gent que no és “vegana” introdueix el formatge vegà a la seva dieta.

 

I vosaltres, l’heu provat?  Aquest any tindreu l’oportunitat, no únicament de provar-los, també podreu aprendre com es fan gràcies a Veggie Karma. Diumenge 6 d’octubre de 16:00 a 17:00 hores i els tres dies estaran presents en el seu estand a Fira ÀPAT. Descarregueu-vos ja la vostra entrada i veniu a gaudir de l’única fira professional de l’aclimatació i la gastronomia catalana.

 

Veggie Karma: formatge vegà per a tothom

 

formatge vegàVeggie Karma és un productor català que elabora cremoses i gustoses varietats de formatges vegans artesanals, sense gluten, bons i respectant sempre el medi ambient i els animals.

 

Els formatges vegans no són únicament pels vegans o vegetarians. Tant si sou intolerants a la lactosa,  teniu un paladar curiós, sou militants de la causa animal o simplement, sou uns gourmets els formatges vegans us encantaran.

 

Els formatges de Veggie Karma o més ben dit els Karmatges, com ells els anomenen,  són idonis per a qualsevol dieta. Utilitzen probiòtics naturals, proteïnes vegetals, omega3, àcids grassos mono insaturats, phtosterols, antioxidants

 

Veggie Karma és una petita empresa familiar i local amb moltes qualitats. És una empresa ètica, responsable, ecològica, vegana i innovadora.

 

Si en voleu saber més, no dubteu en visitar la seva pàgina web o venir a veure’ls a Fira ÀPAT 2019! Podeu començar a preparar amb aquesta recepta de formatge vegà.

 

Formatge vegà d’anacards a les fines herbes per untar

Ingredients

  • 275 g d’anacards crus, remullats 8-12 h i rentats
  • 125 ml o mitja tassa de rejuvelac
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de llevat nutricional
  • Mitja culleradeta d’all deshidratat en pols
  • Mitja culleradeta de ceba deshidratada en pols
  • 1 mica de sal marina
  • 2 cullerades de cibulet, ben picat
  • 1 cullerada d’anet fresc, ben picat

Elaboració

  1. Començarem triturant tots els ingredients, exceptuant les herbes, en una batedora de got turbo fins a obtenir una pasta homogènia i suau.
  2. Ho deixarem fermentar durant 12 hores en un recipient de vidre amb tapa, cobert només amb un drap de cotó net.
  3. Un cop fermentat, hi afegirem les herbes aromàtiques i tancarem el recipient amb la seva tapa i ho guardarem a la nevera. Ho podem conservar diverses setmanes.
  4. A l’hora de servir, es pot col·locar en un bol per compartir. També es pot acompanyar de crudités: pastanagues, coliflor, tomàquets cherry, tires de pebrot, palets de poma i pera, de cogombre, raïm, alls tendres … Tots resulten deliciosos. A més a més, es pot decorar amb olives negres en cercles petits o pesto d’alfàbrega. Donen color i molt sabor!

 

formatge vegà

 

Atreveix-te! Vine a Fira ÀPAT 2019 i gaudeix de tots els tallers, masterclass, showcookings i xerrades sempre amb productes de proximitat. Descarrega’t ja la teva entrada!

 

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!

fira-apat-2