11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

concursfotogràfic

 

Ja s’ha convocat l’11a edició del concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral d’enguany. Hi podrem trobar dues categories, una per al públic en general i una altra per a nens  de fins a 12 anys. El tema de la convocatòria 2019 és “El Parc a través dels sentits” i les fotografies han d’estar realitzades dins l’àmbit del Parc.

 

 

El concurs fotogràfic

 

El concurs està convocat fins a les 23:55 del dimarts 15 d’octubre del 2019 i es poden presentar un màxim de quatre fotografies per cada autor. Aquestes s’han d’enviar a l’adreça p.slitoral@diba.cat .

Totes les imatges han d’anar acompanyades d’un formulari de participació en el qual han d’aparèixer les dades següents: Títol de la fotografia, Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi), Nom i Cognoms de l’autor/a, Municipi de residència, Telèfon de contacte, Adreça electrònica de contacte.

 

Per altra banda, s’ha de tenir en compte la legislació d’aplicació en els Espais Naturals amb especial atenció al Decret 148/1992, de 9 de juny, sobre activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar les espècies de la fauna salvatge.

 

A més a més, les fotografies s’aniran incorporant a la pàgina de Facebook del Parc de la Serralada Litoral, on els visitants podran interactuar amb un “m’agrada” amb totes les fotografies. El resultat de la votació mitjançant aquesta xarxa social determinarà el Premi del públic.

 

Enguany, el jurat estarà format per membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, un membre de l’equip tècnic del Parc i el president del Consorci o persona en qui delegui. L’acte del veredicte del jurat serà la primera quinzena de novembre.

 

 

Premis Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral (Públic general)

 

  • 1r Premi: Medalla d’or de la FCF i cap de setmana amb pensió completa per dues persones en una casa rural entre les que participen en el programa Parc a taula.
  • 2n Premi: Medalla de plata de la FCF i una cistella de productes agroalimentaris de les productores que col·laboren en el programa Parc a taula.
  • 3r Premi: Medalla de bronze de la FCF i una cistella de productes agroalimentaris que provenen de les productores que participen en el programa Parc a taula.
  • Premi del públic: Àpat per a dues persones en un dels restaurants que participen en el programa Parc a taula.

 

 

Premis per nens i nenes fins a 14 anys

 

*1r i únic premi: Medalla d’or de la FCF i un xec regal de la botiga Abacus de 50 euros.

Per altra banda, el jurat escollirà deu fotografies més que, juntament amb les guanyadores formaran part del calendari del Parc 2020 i d’una mostra fotogràfica itinerant que s’exposarà a diverses biblioteques dins l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral.

Aquest 11è concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral, també hi participa la Federació Catalana de Fotografia (Patrocini de la FCF núm.2019/65).

 

 

Protecció de dades:

 

S’ha de tenir en compte que la inscripció dels menors de 14 anys haurà de realitzar-se pels seus pares o tutors (un d’ells), els quals hauran de donar el consentiment pel tractament de les dades dels menors, les identificatives i de contacte de l’autor de la fotografia i de la seva pròpia imatge per tal que pugui ser utilitzada per a la difusió de l’activitat i/o la publicació dels guanyadors en diferents mitjans, entre ells la pàgina web del Consorci.

 

 

 

Podeu ampliar informació en aquest enllaç i consultar aquí les bases completes.

 

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!

 

fira-apat