L’exposició itinerant de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

 

A partir d’ara i fins al 16 de setembre, el Centre d’Informació de la presa de Sau acollirà l’exposició itinerant de L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

 

El punt d’informació de Vilanova de Sau es troba al costat de la presa del pantà de Sau, allà i podreu trobar materials informatius com el tríptic de l’exposició i a més altres exposicions com la dels “50 anys del pantà de Sau”.

 

L’exposició

Per tal d’amenitzar l’exposició, s’ha creat un personatge amb el qual anirem aprenent de forma progressiva durant la visita. Aquest personatge es diu Fadrineta de Sau, una jove bandolera de la zona, i, a mesura que anem avançant ens anirà descobrint els secrets de Guilleries-Savassona, els seus paisatges, la vegetació i la fauna. A més, ens explicarà que hem de fer si volem conservar els nostres boscos; amb ella aprendrem a protegir-los i respectar-los.

L’exposició estarà formada per plafons de fusta on es mostraran il·lustracions reals de la flora i la fauna de la localització.

 

L’objectiu d’aquesta exposició és apropar a la població cap als elements del paisatge, així com la seva flora i fauna i la cultura dels municipis. A més s’intenta sensibilitzar a la població, tant local com visitant, de la conservació dels ecosistemes a partir d’activitats respectuoses amb el medi ambient.

 

Els horaris en els quals es podrà visitar l’exposició són:

  • De març a juny i de setembre a octubre: dissabtes i diumenges des de les 10 fins a les 14 h.
  • Al juliol i l’agost: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h.

Mesos enrere, l’exposició ja es va poder gaudir al Centre d’Informació de Sant Julià de Vilatorta, i, a partir del setembre la podreu trobar al Centre d’Informació de Tavèrno.

 

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter Fira ÀPAT 2019!