Una amenida que no et portarà més de 20 minuts!

Amb aquesta calor el que més bé de gust és marxar a la platja o la piscina per refrescar-nos i no haver-hi de preocupar-se perquè fer de menjar o si un plat et farà més calor que un altre.

Amb l’amanida de bulgur aquest problema el tindreu resolt en un moment! És tan fàcil de fer que podreu fer-la abans de marxar, ficar-la al frigorífic i marxar sense cap preocupació!!

Ingredients

  • Bulgur
  • Aigua
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 pebrot Vermell
  • 1 pastanaga
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de poma
  • Julivert
  • Maionesa

Elaboració

  1. La forma de cuinar el bulgur és la mateixa que l’arròs. Posarem a bullir aigua i ficarem el bulgur quan ja estigui calenta. Afegirem una mica de sal i el deixarem durant aproximadament 20 minuts.
  2. Quan hagi passat el temps apagarem el foc i amb un colador, escorrerem el bulgur i a més el banyarem amb una mica d’aigua freda per tal que el burgur no continuï coent-se.
  3. Mentre que deixem que el bulgur es refredi (perquè l’amanida serà una amanida freda) agafarem les hortalisses i les tallarem. Podeu tallar-lo com a vosaltres més us agradi, en trossets petits, en quadradets o fins i tot a tires.
  4. Un cop ho tinguem tot tallat ho ficarem en una font o bol, allà on vulguem servir l’amanida.
  5. Agafarem també el bulgur, que ja s’haurà refredat, i el ficarem a la mateixa font on trobem les hortalisses.
  6. Un cop ho tinguem tot en el mateix recipient, ho barrejarem i l’amanirem; agafarem el vinagre de poma, l’oli d’oliva i una mica de sal. També podem afegir-li una mica de maionesa (amanir l’amanida podeu fer-ho com vosaltres vulgueu, podeu afegir-li o restar-li els ingredients que a vosaltres més us agradi).

I … Llestos per menjar!

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2019!

fira-apat