El compte enrere ha començat! Descarrega’t ja les entrades de Fira ÀPAT 2019

FIRA ÀPAT 2019Fira ÀPAT 2019 ja està en camí. El pròxim 5, 6 i 7 d’octubre se celebrarà el cinquè aniversari de Fira ÀPAT, a la Cúpula d’Events de Las Arenas de Barcelona.

 

Portem des del 2015 amb un únic objectiu: Impulsar entre tots els productes catalans. Fira ÀPAT es va crear com a una fira catalana d’alimentació de productes de proximitat, enfocada a un públic professionals (botiguers, distribuïdors, restaurants…). En els darrers anys, però, hem introduït un element imprescindible dins d’aquest món: la gastronomia.

 

Actualment, a Fira ÀPAT s’uneixen els productes de proximitat amb la gastronomia catalana, la tradició amb la innovació i la ciència amb la cuina. És per això, que aquest any  tenim com a padrí de Fira ÀPAT un gran pioner de la gastronomia catalana, un cuiner que utilitza productes de proximitat en tots els seus restaurants, el Marc Ribas.

 

Marc Ribas, el padrí de Fira ÀPAT 2019

Fira ÀPAT 2019Marc Ribas (Girona 1976)  és un  reconegut xef català i presentador de televisió. Va començar a treballar a diversos restaurants de Sabadell, Barcelona i Rubí, fent les funcions més bàsiques, mentre estava estudiant Belles Arts. Després, en descobrir que cuinar era la seva veritable professió, va marxar al Brasil a treballar en una cadena hotelera com a cuiner.

 

Va tornar  al cap de 5 anys i va passar per dos restaurants més, abans d’obrir el seu propi en plena crisi econòmica i, conseqüentment, el va haver de tancar. Va ser aleshores quan, va començar a treballar amb l’Artur Martínez al restaurant Capritx (Terrassa) on van aconseguir una estrella Michellin. Més endavant, amb l’Artur també, van muntar com a projecte conjunt el Matís. Actualment, comparteixen la Taverna del Ciri a Terrassa, un restaurant on es cuina amb productes de temporada de petits productors artesanals amb un gran valor afegit.

 

Per un altre costat, en Marc ha inaugurat aquest passat mes de Maig, el seu propi restaurant a l’hotel Casa Fuster, el Panot Restaurant. On es presenta com una cuina Burgesa Tradicional Catalana.

 

Sense deixar l’essència de la gastronomia, el 2016, va entrar al món de la televisió amb el programa Cuines de TV3 i, més endavant, va presentar el programa-concurs gastronòmic Joc de Cartes, també a TV3.

 

Avui en dia, es coneix a Marc Ribas tant pel seu talent a la cuina com pel seu carisma i l’energia que transmet en la televisió. I ara, a més a més, per commemorar el 5è aniversari de Fira ÀPAT, s’ha convertit en el padrí de Fira ÀPAT 2019! 

 

Aquest any estem de celebració! Els millors productes catalans, la gastronomia més actual, les tècniques culinàries més innovadores, grans experts del sector… això i molt més ho trobareu aquest mes d’octubre a Fira ÀPAT.

 

Descarregueu-vos ja la vostra entrada aquí!

 

FIRA ÀPAT 2019

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter de Fira ÀPAT 2019!

fira-apat-2