La simulació en la formació de professional

PHOTO-2019-05-28-09-24-36 4El passat 27 de maig, la UManresa va acollir una jornada del III Congrés Català de la Cuina per analitzar les possibilitats de la simulació en la formació de professionals de la restauració.

 

En la jornada titulada “Innovació en la sala, innovació en la formació. La simulació en la formació del personal de sala“, es va explorar les possibilitats de la simulació com a eina per innovar a la cuina i per innovar, també, en la formació dels professionals de la restauració.

Els participants

L’activitat ha estat organitzada pel Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC) i forma part de les accions per mostrar el potencial de la metodologia de la simulació per incorporar aprenentatges a partir de situacions significatives viscudes en primera persona.

 

La inauguració ha anat a càrrec del professor del grau en ADE, Lluís Blancfort, que està treballant en una tesi sobre l’ús de la simulació per formar equips de sala del sector de la restauració i, Aida Camps, la responsable del CISARC.

 

Durant la jornada hi ha participat professionals com el gerent de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració, Daniel Brasé, el cap d’àrea de l’Escola d’Hosteleria JoviatDani Pons o la cap d’estudis de l’Escola d’Hosteleria d’Osona, Gemma Llauradó.

 

Per finalitzar la cloenda, el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi-Baños, el director executiu del III Congrés Català de la Cuina, Màrius Rubiralta, i el director tècnic de la comissió territorial Barcelona-comarques centrals del III Congrés Català de la Cuina, Xavier Ginesta.

 

La jornada ha comptat amb una experiència de la simulació i una taula rodona sobre la innovació metodològica a les aules i la restauració.

 

PHOTO-2019-05-28-09-24-36 2

 

Podreu trobar més informació a la pàgina web del Tercer Congrés Català de la Cuina.

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

 

No oblidis seguir-nos a FacebookInstagram i Twitter de Fira ÀPAT 2019!