La tercera edició de l’Òpera al parc ja és aquí

El pròxim 2 de juny s’obrirà la tercera edició del cicle Òpera als parcs. Aquest any el parc escollit pels espectacles és el Parc del Montnegre.

Per què se celebra l’Opera als parcs?

La celebració d’aquesta tercera òpera_01edició de l’Òpera als parcs, dóna voltes a dos grans objectius; per una banda intentar connectar la disciplina amb la natura, i per una alta, fomentar la divulgació i difusió de la lírica a un gran públic i a poblacions amb menys habitants.

De què més espectacles podem gaudir?

El diumenge 2 de juny serà l’acte d’obertura amb un espectacle únic titulat “Romanticisme Líric”, a partir de les 19 h a l’Auditori de Llinars. Els intèrprets de “Romanticisme líric” són Carlos Cosías, tenor, i Manel Esteve, baríton, amb Josep Buforn al piano. La direcció artística es posarà en mans de Jordi Maddaleno, a més també serà l’encarregat de la presentació de l’acte. I, la Judith Ibáñez, serà l’encarregada de la producció i la subdirecció artística.
L’espectacle no acabarà amb aquesta jornada, el 16 de juny a les 12 h (dues setmanes després del primer show) se celebrarà l’espectacle “Schubert de prop” al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb: Ulrike Haller, Antoni Fajardo, Josep Buforn, Dolça Cos i Bertie Fernández. A més a l’acabar l’actuació hi haurà una petita degustació de productes del Moianès.

Altres programes de la Xarxa de Parcs Naturals

Si després de visitar l’Opera als parcs vols gaudir d’altres espectacles que donen suport a la difusió ambiental de l’àmbit del patrimoni natural i cultural, pots visitar:

  • Viu el parc (adreçat als alumnes d’educació primària)
  • Poesia als parcs
  • Lletres i paisatges (organitzat conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes)
  • Música als parcs 2019
  • Sons de la Mediterràniaòpera

Si voleu més informació, no dubteu en entrar a la web de Parc a Taula