Conill amb xocolata

 

No us semblen estranys els plats que barregen salat amb dolç? El conill amb xocolata és una barreja que potser mai l’havíeu escoltat, però com el pollastre a la Coca-cola, el seu nom és possible que no us resulti apetitós, però després el seu sabor és sorprenent!

Ingredients conill

  • 1 conill
  • 40 g de xocolata
  • Oli i mantega
  • Una ceba
  • Una copa de vi
  • Una llesca de pa
  • 2 grans d’all (si són petits millor 3)
  • Ametlles
  • Aigua
  • Sal

Elaboració

  1. Agafarem una cassola i li ficarem oli i mantega. La posarem al foc, i afegirem la llesca de pa, els grans d’all i el fetge del conill, tot això el fregirem, i quan estigui a punt, els traurem i els deixarem a un costat.
  2. Aprofitant el mateix oli, ficarem la resta del conill (que haurem d’haver-lo trossejat prèviament). Un cop estigui daurat el traurem, i també el deixarem a un costat.
  3. Finalment ficarem la ceba per sofregir-la i, a poc a poc, anirem afegint vi.
  4. Un cop la ceba estigui ven confitada, tornarem a afegir el conill i una mica d’aigua. Arriba el moment de deixar descansar les nostres mans i deixar que el conill cogui fins que quedi ven tendre.
  5. Abans que acabi de coure, afegirem el pa que havíem apartat abans, els alls i el fetge. A més, agafarem la xocolata i la ratllarem una mica per sobre (si us agrada la xocolata, no dubteu de ficar-li mà!) Aprofiteu per diluir-lo tot amb més vi!

 

I…. Plat acabat!!!

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2019!

fira-apat