Salmó a la mel

 

Fa una mica de por el nom de “salmó a la mel”, sembla que sigui un plat molt difícil d’elaborar, però no us espanteu. Hi ha més ingredients a la recepta que passos per elaborar-la!

Ingredientssalmo

  • 4 lloms de salmó
  • 2 cullerades de mel
  • 1 llimona en suc
  • 4 creïlles
  • Patates
  • Anet fresc
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. El primer que farem serà tallar les patates i col·locar-les en una safata. Li afegirem sal, pebre i una mica d’oli, i les ficarem al forn durant 25 minuts a 180°.
  2. Mentre que deixem que les patates es vagin fent al forn, agafarem una paella i daurarem una mica els lloms de salmó. Abans de treure’ls, afegirem el suc de llimona.
  3. Deixarem que el salmó es faci fins que arribi al punt que a vosaltres us agradi més, però, recordeu de tapar-lo.
  4. Quan el peix arribi al punt de cocció que més us agradi, serà el moment d’afegir la mel.
  5. Pot passar  que les patates no estiguin al mateix moment que el salmó, podeu mantenir el peix a la paella perquè no quedi fred.

    … ja estaria!

    Per decorar el plat sempre hi podeu afegir espècies, li donaran un gust diferent i exòtic! Nosaltres us recomanem l’anet, però afegiu la que més us agradi.

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2019!

fira-apat