Inauguració del Panot Restaurant by Marc Ribas

Barcelona, 13 de maig del 2019Fira ÀPAT ha tingut l’oportunitat d’assistir a la presentació del Panot, el nou restaurant del xef Marc Ribas de l’Hotel Casa Fuster.

Panot Restaurant

El reconegut xef català i presentador de programes com Joc de Cartes de TV3, obrirà demà, 14 de maig, el Panot Restaurant, amb tota l’essència de la bona taula tradicional catalana, en un marc incomparable com és la planta noble de l’Hotel Casa Fuster.

Cuina Burgesa Tradicional Catalana.

El xef Marc Ribas, proposa una cuidada oferta gastronòmica en un enclavament únic. És una experiència completa, on s’uneix la més cuidada cuina tradicional catalana amb l’impressionant interior modernista de la Casa Fuster. Aquest conjunt pretendrà transportar al comensal fins a principis del segle passat, a més a més de recuperar sabors, tècniques i plats tradicionals que ens endinsen en la cultura pròpia de l’època, amb una subtil influència de la cuina francesa.

 

Tal com ha dit Marc Ribas “A la carta hem tingut en compte aspectes molt actuals, que al mateix temps tenen relació amb el moviment modernista, aconseguint un equilibri entre la sostenibilitat, la salut i el plaer, tot mostrant la nostra personalitat gastronòmica. La intenció és acostar el passat al present, sempre donant prioritat al sabor abans que l’estètica. No busquem un servei rígid i forçat o arcaic. La intenció és oferir un servei directe, i una cuina suculenta, fresca, de temporada i una carta viva.

 

A la carta es podrà trobar plats com uns Espàrrecs blancs frescos amb gingebre, fonoll i maionesa de safrà, una Gelatina de pollastre pota blava amb panses, pinyons i cebetes al ranci, uns Gnochis amb samfaina, fideus i formatge de Maó curat o una Llagosta a la Catalana.

 

A partir de dimarts 14 de maig ja es podrà dinar o sopar en el Panot. Situat en la primera planta de l’emblemàtic hotel Casa Fuster, al bell mig del Passeig de Gràcia de Barcelona. Per a més informació, podeu visitar la seva pàgina web.

Panot Restaurant

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.
No oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram Fira ÀPAT 2019!

fira-apat-2