La primavera a la serralada de la Marina

 

El passat diumenge 28 d’abril es va celebrar la 4a edició de la festa “La primavera a la serralada de Marina”, i, tres productors adherits a Parc a Taula van participar en aquesta.
 

Els productors que varen estar presents en la festa i que varen exposar els seus productes i oferir degustacions als visitants van ser:

  • Conreu Sereny (producte d’horta)
  • Masia Coll d’en Canyet (vins)
  • Ca l’Abella (productora de mel)

La jornada es va celebrar al voltant de la masia de Can Miravitges i l’Escola de Natura Angeleta Ferrer de Badalona, i, encara que ni el temps de pluja, ni la jornada de votació que s’estava produint en tot el país van ajudar la celebració del dia, un gran nombre de famílies van acudir per gaudir de les diferents activitats que s’estaven organitzant.
 

Un munt d’activitats per un munt de participants

L’objectiu de crear aquesta jornada era la sensibilització ambiental i donar a conèixer els valors naturals, històrics i educatius de la zona, fets que es van intentar complir amb tot un seguit d’activitats, itineraris i tallers
 

Algunes de les activitats que es varen realitzar van ser: PRIMAVERA

  • Visita a la masia de Can Miravitges
  • Tallers d’anellamentd’ocells
  • Tallers de construcció d’hotels d’insectes per al balcó
  • Testingsfotogràfics per participar en la Biomarató City Nature Challende 2019
  • Tallers de plantes aromàtiques
  • Tallers infantils de creació i natura

I moltes més activitats que van tenir el plaer de gaudir tots aquells que van visitar el parc!

 

La festa “La primavera a la serralada de la Marina” va ser organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, amb el suport del Consorci del Parc de la Serralada de la Marina i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Però, també varen participar entitat com: Parc a Taula, Arnia Apicultors, Conreu Sereny, Cos d’Agents Rurals, Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, Francesc Teixidó, Grup Recerca de l’Escola de la Natura de Parets del Vallés (GRENP), Grup d’Espeleologia de Badalona, Museu de Badalona, Museu de Ciències Naturals de Granollers, Societat Catalana de Lepidopterologia i Vinyes de Can Coll.

 

Si voleu més informació sobre totes les sortides i passejades, no dubteu a entrar a la web de parc de taula