#BarcelonaComençaPerBar

 

Tens Instagram? Acostumes a anar a bars o restaurants? Si la teva resposta és positiva, aquest concurs és per a tu! bar_02

 
El Gremi de Restauració de Barcelona ha creat un projecte on, mitjançant l’Instagram, volen posar en valor i generar empatia amb els bars i restaurants de la nostra ciutat.
 

Tant ells com nosaltres, tenim molt clar que un bar no és només el lloc on anem a dinar o prendre un refresc. Un bar és un lloc on anem amb els amics a parlar de lo malament que ens ha anat el dia, o el restaurant on ens adonem que la persona amb què estem asseguts a la taula és l’amor de la nostra vida. Som afortunats de viure en una ciutat on la gran part de les coses que ens passen al llarg del dia, ens passen en els bars i restaurants, i això ho hem de valorar.

 

El concurs

Però el més important, que pots guanyar? Doncs molts restaurants s’estan sumant a aquest projecte i, cada mes, se sortejarà un sopar per a dues persones en un d’aquests restaurants. Alguns exemples? Casa Varela, Tapas 24, Cafè Emma, Nectari, La Taverna… i molts més que encara no volem descobrir!

 
No us oblideu de què les vostres fotografies seran jutjades per un jurat d’excel·lència presidit per: Pere Chias, president del Gremi; Roger Pallarols, director general; i Vicent Llorca, responsable de comunicació i projectes.

 
A partir de l’1 de Maig tothom a l’Instagram publicant fotos en els seus bars de confiança!

 

Per a més informació, visiteu la pàgina web del Gremi de Restauració de Barcelona.

 

fira-apat