Michelin treu una nova guia amb restaurants més accessibles

Michelin porta una nova idea al mercat, i és que aquest any 2019 han tret una nova guia que han anomenat “Buenas Mesas a menos de 35 euros”. Aquesta, a diferència de les edicions passades, porta un seguit de 407 restaurants on es pot menjar per menys de 35 euros. Una opció perfecta i deliciosa per aquells que no volen o no poden gastar-se altes sumes de diners, però que els agrada menjar bé.guia

 

Un nou concepte

L’idea va sorgir després de rebre un gran nombre de sol·licituds de turistes demanant diferents llocs on poguessin descobrir la gastronomia del nostre país. Encara que no tan sols recull restaurants dins d’Espanya, sinó que, com la guia Michelin original, també estan recollits restaurants de Portugal. Concretament dins de les 407 opcions, 350 són d’Espanya i 57 de Portugal.
La companyia, famosa per atorgar prestigi a l’alta cuina i reconèixer la creativitat d’aquesta, decideix també atorgar altres reconeixements com el segell Plat Michelin, el qual es concedeix als bons menjars, i el Bib Gourmand, que són els restaurants on es pot menjar per menys de 35 euros. Els restaurants amb aquesta insígnia es troben també a la guia “Buenas Mesas a menos de 35 euros”.

 

Gran presència de Catalunya en la nova guia

 

Catalunya és una de les comunitats autònomes amb més restaurants en la guia, i és que compta amb 71 establiments que reuneixen els requisits “bueno, bonito y barato”. Darrere d’ella la segueixen comunitats com Andalusia i el País Valencià.
Alguns restaurants seleccionats per la guia són:

  • La masia Can Ferran de Sant Quirze del Vallès
  • Verat a Santa Coloma de Gramanet
  • El Vaixell del Llançà
  • Nu de Girona
  • Hostal Colomí en Santa Coloma de Queralt.

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat