Hamburguesa de vedella

Aquesta setmana us portem una recepta molt divertida per compartir-la amb amics o família el pròxim cap de setmana: HAMBURGUESA DE VEDELLA! Per què comprar-les en restaurants de menjar ràpid si podem fer-les nosaltres mateixos? Segur que estan molt més bones!!!

Ingredientshamburguesa_01

– 750 g de carn picada de vedella
– 2 ous
– 50 g de torradetes petites o piquitos de pa
– ½ ceba
– 1 gra d’all
– 2 branques de julivert
– Oli
– Sal i pebre
– 4 panets
– 250 g de tomàquets cherry (o rodanxes de tomàquet de branca)
– 1 tall de formatge gouda.

 

 

Elaboració

  1. El primer que farem serà fer les hamburgueses. Per fer-ho necessitarem la ceba, l’all, el julivert, l’ou, i les torradetes.
  2. Començarem picant la ceba, l’all i el julivert en trossos molt petits. Agafarem un vol i els ficarem a dins i el barrejarem amb els ous. Batrem tot i ficarem també les torrades picades. Quan tot quedi plenament batut i les torrades quedin pràcticament com a pols, ficarem la carn, la sal i el pebre i remourem fins que quedi una massa compacte.
  3. Un cop acabat el que serà la carn de la nostra hamburguesa, la dividirem en porcions. Ficarem dues hamburgueses per cada persona, la recepta està pensada per a 4 persones així que farem 8 divisions.
  4. Posarem les 8 parts en paper de forn sobre una safata i a més posarem un rajolí d’oli. Les deixarem al forn fins que nosaltres creiem que estiguin al punt que volem aconseguir.
  5. Un cop les llevem del forn les ficarem en els panets que prèviament haurem tallat
  6. Finalment queda omplir la nostra hamburguesa amb les verdures que vosaltres vulgueu! A nosaltres ens agrada posar tomàquet i formatge, però podeu posar el que més us agradi.

 

Ketchup, mostassa i….                JA LA TENIM!!!! hamburguesa_02

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

 

fira-apat