Ales de pollastre amb assaonat de cafè

Les aletes són un plat típic, que tothom sap fer, i que a tothom li agrada, per això, hem volgut recrear aquesta recepta però donant-li un toque especial amb el cafè!aletes

Ingredients

– 1 kg d’aletes
– 1 cullerada de cafè molt
– 1 cullerada de paprika dolça
– 2 cullerades de sucre rossa fosca
– 1 cullerada i mitja de sal
– Mitja cullerada de pebre
– 1 cullerada d’orenga seca
– 1 cullerada de farigola fresca
– 2 cullerades de vinagre

Elaboració

  1. Agafarem un bol, no cal que sigui molt gran, i barrejarem el cafè, el sucre, la sal, el pebre, l’orenga, la farigola i el vinagre. Treballarem la barreja fins que agafi una consistència fosca.
  2. Les aletes, sense cuinar-les, les assaonarem amb la barreja que hem fet anteriorment. Depenent de l’intensitat de sabor que vulguis que agafin les recobrirem més o menys. Perquè agafin encara més sabor, les embolicarem en paper film i les ficarem a la nevera durant una hora aproximadament.
  3. L’últim pas serà ficar les aletes al forn. Abans, posarem el forn a preescalfar a 200°, mentrestant, untarem una safata amb mantega o li posarem paper d’alumini o de forn.
  4. Quan el forn ja estigui a punt, col·locarem les aletes en la safata i les ficarem al forn. El temps de cuina serà depenent del que a nosaltres ens hi agradi. Però el mesrecomanable és deixar-les 30 minuts, donar-li la volta i deixar-les 15 minuts més.

i… LLESTES PER MENJAR!

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2018!

fira-apat