Mossegades d’arròs amb llet

Una recepta tradicional com és l’arròs amb llet però amb una variació molt moderna i original.

Quan tasteu aquest plat seguireu trobant els típics aromes de l’arròs amb llet com el de la canella, però no el menjareu pas amb cullera!

És un plat ideal per a prendre amb el cafè o després d’un bon àpat.

Necessitareu:arròs amb llet

  • 800 g de llet
  • 75 g de sucre
  • 75 g d’arròs
  • 1 branca de canyella
  • La pell d’una llimona
  • El rovell d’un ou
  • 4 fulles de gelatina

Elaboració

  1. Començarem posant la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc i ho deixarem bullir un parell de minuts. És important barrejar-ho bé perquè es dissolgui el sucre i l’arròs no s’enganxi.
  2. Un cop passats dos minuts, taparem el cassó amb paper d’alumini i ho introduirem al forn, que ha d’estar ja preescalfat. Ho deixarem al forn durant uns 45 minuts a 170 °C, aproximadament.
  3. Mentre tenim la mescla al forn, hidratarem la gelatina en aigua freda.
  4. Un cop passat els tres quarts d’hora, traurem el cassó del forn i incorporarem el rovell d’ou, remenant-ho bé. Un cop estigui ben remenat, retirarem la canyella i la pell de la llimona.
  5. Seguidament, incorporarem la gelatina escorreguda i seguirem barrejant.
  6. Finalment, repartirem l’arròs en glaçoneres de silicona i ho reservarem a la nevera. Abans de desemmotllar, posarem la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllat.

arròs amb llet

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 2019!

fira-apat-2