Vedella de Carn Sargaire al mercat de Sant Gervasi

vedella

Des de dimarts 13 de novembre ja podeu trobar al mercat de Sant Gervasi la vedella de Carn Sargaire.

Cal Sargaire, la família Capdevila. Pagesos i ramaders des de l’any 1950 del poble d’Almacelles, comarca del Segrià. Ells han sabut unir l’agricultura i ramaderia amb la terra on viuen i treballen. Començant per les vaques lleteres i després continuant amb les vedelles de carn.

Vedella de qualitat

La vedella que ofereixen és d’una qualitat excepcional. El 100% del que mengen les vedelles de Carn Sargaire és herba, cultivada a les seves finques, el què garanteix una alimentació molt saludable. Ni pinsos, ni subproductes, ni suplements de cap classe són utilitzats en l’alimentació de les vedelles de carn, fent-la diferent de qualsevol altra.

Vedella_carnsargaireA Carn Sargaire trobareu bistecs (per fer planxa, arrebossar o fricandó), daus per fer estofat, filet de pobre, xurrasco, carn picada, hamburgueses, carpaccio, entrecot, filet, llibrets de vedella… A més a més, tot allò què vulgueu demanar, ho preparen per encàrrec.

Tota la carn la trobareu envasada al buit. Aquests és un dels requisits de la marca, per preservar les qualitats organolèptiques de la carn, fer més còmoda i higiènica la seva manipulació, allargar la vida útil lliure d’additius i conservadors i protegir-la del gel en congelar-la.

Ja podeu doncs, visitar la seva parada al mercat de Sant Gervasi o comprar a través de la pàgina web de Cal Sargaire. A més a més, el pròxim 24 de novembre esteu tots convidats a la inauguració oficial de la parada.

vedella2_botigacarnsargaire

Si vols més notícies similars clica aquí.

I no oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat