FIRA ÀPAT 2018 tanca les seves portes amb uns resultats espectaculars

Barcelona, 10 d’octubre de 2018. FIRA ÀPAT, la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana ha tingut lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Una fira on productors catalans de proximitat han presentat els seus productes a botigues, restaurants, hotels i vinoteques.

Aquesta quarta edició s’ha celebrat, un any més, a la Cúpula Events del C.C. Las Arenas de Barcelona rebent més de 11.000 visitants al llarg dels tres dies i 98 expositors. Han gaudit de més de 60 showcookings, xerrades, tallers i Master Class de la mà de grans professionals com: La cuina sostenible d’Ada Parellada; Improvisació a la cuina, Melissa Herrera, ex-concursant de Top Chef; El plaer de les fruites de tardor amb Josep Armenteros; Efímer,olis amb diferents estats de l’estrella Michelin, Vicent Guimerà … Entre d’altres activitats sobre noves tendències adaptades a la gastronomia.

Com a gran novetat, durant els tres dies hem comptat amb la presencia de diferents bloggers que han impartir activitats per treure més profit a les xarxes socials pel negoci gastronòmic, a través de xerrades, receptes, activitats. En el marc de la I Trobada de Infuencers de la Gastronomia Catalana. Aquest any ens hem apropat la fira al món dels negocis de restauració amb el Fira ÀPAT Experience, que ha tingut lloc el dilluns dia 8 d’octubre. Comptant amb la presència de l’honorable Consellera Teresa Jordà del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, que ha remarcat la importància del consum de proximitat. A més va mostrar suport als productors en el seu tour per la fira, durant el qual va poder parlar amb ells i agrair-los la seva feina.

També hem rebut a Montserrat Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya que ens ha visitat i ha pogut conèixer els productors que configuren aquesta xarxa de proximitat.

Aquesta iniciativa compta amb el suport i col·laboració de diverses institucions: la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona (Parc a Taula), Agrupació de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Gremi de Restauració de Barcelona i Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració.

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

FIRA ÀPAT

Edicions anteriors de Fira ÀPAT

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2