Ceviche Pacífico: Spoonik

cevicheSpoonik uneix la qualitat del seu menjar amb la vivència d’una experiència única. A Fira ÀPAT vindran a compartir-nos els seus secrets en un showcooking de ceviche que no el podreu oblidar.

Mescla la proximitat amb les noves tendències d’arreu del món a Fira ÀPAT 2018. Descarrega’t la teva entrada professional gratuïta.

El restaurant

L’actual Spoonik Restaurant és l’evolució del Spoonik Club. Encara que, seria més correcte dir que no es tracta únicament d’una evolució, sinó també de passar de la clandestinitat a obrir-se al públic. Perquè l’hospitalitat, creativitat, qualitat gastronòmica i experiència que suposa un dinar o sopar en Spoonik segueix sent de màxim nivell.

Spoonik era un restaurant “clandestí”, en el sentit que es dóna en molts països de Sud-amèrica a aquesta expressió, per referir-se als establiments ubicats en un domicili particular. A la residència barcelonina del xef colombià Jon Giraldo va néixer, a finals de 2013, el concepte Spoonik, que bé pot definir-se com “l’experiència de menjar a casa d’un xef”.

En un parell d’anys, l’indiscutible èxit de la seva proposta va provocar el següent pas: traslladar-se a un altre local, al carrer Bertran, més ampli, més “restaurant”, que manté la filosofia inicial que ells defineixen com “menjar-se una experiència”.

Els responsables d’aquesta sensació gastronòmica són el ja esmentat Jon Giraldo i el mexicà Jaime Lieberman. El primer és la quarta generació d’una família d’hostalers i proposa la seva interpretació d’una cuina mestissa original, emmarcada en el realisme màgic. Jaime, per la seva banda, és un artista pluridisciplinari capaç de plasmar la seva visió en cadascuna de les creacions de Spoonik, convertint els plats en llenços inèdits, en autèntiques experiències sensorials.

Infoma’t sobre Spoonik.

ceviche
Vine a descobrir-los a Fira ÀPAT 2018. Descarrega’t ja la teva entrada gratuïta.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2