BacoyBoca: gestió a les xarxes socials

Vine a Fira ÀPAT a millorar la gestió de les xarxes socials del teu restaurant de la mà de BacoyBoca. Descobreix com aconseguir més seguidors, arribar a més gent i publicar contingut interessant sobre el teu negoci.

Descarrega’t ja la teva entrada.

BacoyBoca

Gestió xarxes socialsEl bloc es va crear al 2013 per Luisa Ramos, una apassionada de la bona cuina i el bon vi. Hi podràs trobar tres grans seccions: una dedicada a la gastronomia, una dedicada al vi i un altre on parla sobre noticies, trobades i tendències gastronòmiques.

Humil, amb un immens respecte cap als professionals que ens lliuren les seves creacions, fetes amb esforç i ànim de seducció. I sibarita, per poder distingir el que és exquisit de la mediocritat i, percebent aquell que separa el que està fet per complir del que es fa per seduir.

Té més de 25.000 seguidors a Instagram i avui en dia ja s’ha convertit en un referent gastronòmic en el món dels foodies i experts en vins i gastronomia.

 Així es defineix ella…

“Un bon plat o un bon vi és el fruit de l’alquímia que hi ha darrere d’una bona cuina o un bon celler, és a dir, la culminació a aquesta recerca perpètua de la transmutació de l’aliment en menjar i del vi a elixir, barrejant tècnica i filosofia, art i esperit, prova i error, fins a aconseguir que una troballa es converteixi en un èxit compartit.

Però a diferència dels antics, avui l’alquímia és oberta i participativa, sense secrets ni hermetismes. Busco donar a conèixer al major nombre possible d’amics quins han estat els meus descobriments i on es troben els tresors. Ja no hi ha mapes ni codis secrets, ara són les xarxes socials els nostres coloms missatgers, les que ens permeten divulgar i compartir.

No em considero ni una gran cuinera, ni sóc sommelier. Només pretenc donar-vos la meva opinió sobre què he begut, on he menjat o qui l’ha elaborat. A partir d’aquí, vosaltres trieu.”

 Podreu descobrir més al seu blog.

Gestió xarxes socials

Impulsa el teu negoci en les xarxes socials. Descarrega’t ja la teva entrada.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2