Xerrada de Cuines i restauradors de la Cuina Catalana amb Aqulinary

AssesoramentNecessites una empenta amb el teu negoci? Tens molt bones idees però no saps com aplicar-les? A Fira ÀPAT trobaràs l’ajuda que busques. El diumenge 7 d’octubre, gaudiràs d’una presentació molt informativa feta per l’empresa Aqulinary i els seus integrants Alfonso Jiménez i Oriol Aguilar.

Vine a Fira ÀPAT i deixa’t assessorar pels millors. Descarrega’t ja la teva entrada professional.

Aqulinary

Aqulinary és una empresa que ofereix un servei d’assessorament en gastronomia i restauració.

El seu principal valor és adaptar-se a la forma i voluntat de cada client, identificar les necessitats expressades i no expressades, i projectar la millor optimització dels recursos dins de cada empresa.

Ofereixen el suport intern i extern necessari per aconseguir els objectius comuns marcats.

AssesoramentAlfonso Jiménez

Cuiner per vocació, amb una dilatada trajectòria professional vinculada a treballs on ha potenciat cadascun dels seus talents, fonamentats en el continu creixement, l’autocrítica i la perseverança.

Després de madurar la idea de reorientar la seva carrera, aposta per una iniciativa que no acoti la seva creativitat i passió, neix el seu propi projecte d’assessorament gastronòmic: Aqulinary. Una empresa creada per a donar suport, potenciar i reforçar, tots aquells negocis del sector de la gastronomia i la restauració, adaptant-se a les necessitats específiques de cada client.

Oriol Aguilar

Amb una visió passional de la cuina, decideix enfocar la seva trajectòria de creixement professional i personal en la Gastronomia. Buscant, al llarg dels anys, transmetre als seus equips l’actitud d’autoexigència i la necessitat de professionalització de l’ofici i el sector.

Enfocat a aconseguir els objectius de tots els seus projectes, aplicant la seva projecció d’entesa global de cada cuina, involucrant-se amb passió a cada un d’ells i buscant sempre les millors solucions i resultats per a cada casa.

Assesorament

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web.

Aqulinary vindrà a Fira ÀPAT a reivindicar que dins d’una cuina hi ha pilars de funcionament i gestió, els quals s’han de sostenir i potenciar: gastronomia, processos operatius, matèria primera, infraestructures i equip Humà.

No te’ls perdis! Diumenge 7 d’octubre només a Fira ÀPAT.  Descarrega’t ja la teva entrada professional.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2