Tapes amb passió

La Irene, la Montse, la María i la Sue són quatre foodbloggers apassionades de la gastronomia i la cuina. Elles quatre formen Pasión 4 Cocinar i aquest any estaran a Fira ÀPAT presentant quatre tapes catalanes.

Les vols veure? Descarrega’t ja la teva entrada!

Pasión 4 Cocinar

tapes

Irene

Tot i que es va formar en ciències empresarials, Irene ha crescut entre fogons i és d’on ha trobat tota la inspiració per convertir-se en una foodblogger. Ja fa dos anys, va penjar al Facebook la primera fotografia d’un plat creat per a ella. Immediatament, va rebre molts missatges demanant-li la recepta o consells sobre la seva elaboració i de mica en mica va anar creant un petit receptari. Després animada per un amic, es va iniciar a Instagram, on va conèixer a gent meravellosa, amb els quals podia compartir diàriament la seva feina. D’alguna manera es va veure amb la necessitat de canalitzar aquestes dues xarxes socials i d’aquí va néixer Irene Cocina para ti.

tapes

Montse

La seva passió per la cuina és genètica, ja que s’ha criat amb dues grans cuineres, la seva mare i la seva àvia, de les que ha après moltíssim. L’any 2010 va crear el seu primer bloc, “Dolça Creació”, amb la finalitat d’ensenyar i compartir els meus treballs de rebosteria creativa (pastissos fondant, galetes …), i delicioses receptes del món del dolç.

Ara té un nou blog (Cocina Tu Imaginación) on vol fer un pas més i fusionar l’apassionant món reboster amb la cuina en el seu sentit més ampli, publicant receptes de tot tipus i per a tots els gustos, trucs de cuina i descobrir llocs on gaudir del menjar, a més tot unit a la meva altra gran passió, la fotografia.

Pasion4cocinas_maria_activiatatsfiraàpat18
María

La Maria es defineix com una persona creativa i massa perfeccionista, la qual cosa l’h portat a vegades a plantejar-se, si realment és bo voler-ho tot tan perfecte.

A través del seu bloc (María Cosbel) vol compartir amb els lectors les seves vivències de rebosteria, que al llarg de més de 25 anys ha anat experimentant i aprenent.

tapes

Sue

A través del seu compte d’Instagram, la Sue (art_by_sue) ens presenta una gran varietat de receptes inspirades pel seu dia a dia. Amb un estil molt fresc i visualment molt atraient, se’t fa la boca aigua en veure totes les boníssimes receptes que ens presenta al seu bloc personal.
Vine a gaudir de la unió d’aquestes 4 donescreatives i emprenedores a Fira ÀPAT. Descarrega’t ja la teva entrada.

 

 

tapes

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

 

fira-apat-2