Efímer, olis amb diferents estats per a una Estrella Michelin

L’oli, un aliment bàsic a la dieta mediterrània i molt valorat pels catalans, també serà present a Fira ÀPAT 2018. De la mà del xef amb Estrella Michelin, Vicent Guimerà ens farà un showcooking sobre els olis i els seus estats.

T’esperem els dies 6, 7 i 8 d’octubre a Fira ÀPAT on podràs gaudir d’activitats molt enriquidores com aquesta. Ja tens la teva entrada? Descarrega-la i vine a gaudir-ne.

Vicent Guimerà

olis

Als seus 36 anys, Vicent Guimerà ja en fa 12 que treballa com a Cap de Cuina del restaurant del Restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona però tota la vida darrere els fogons. Recentment ha rebut la seva primera Estrella Michelin i ha estat nomenat Cuiner de l’Any de Catalunya per La Vanguàrdia.

Aquests premis són el reconeixement d’un treball aferrissat dia a dia i una superació que sempre ha estat l’horitzó en la seva visió com a empresari i cuiner.

Vicent Guimerà és el xef i propietari del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona, que va obrir amb només 24 anys. La seva cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i locals. El 2016 ha rebut un reconeixement del moviment Slow Food i Km0. Des de 2008 dedica un menú monogràfic anual en la galera, crustaci que reivindica com a producte d’alta gastronomia per on va, especialment al Galera Tour i que l’ha portat a ser conegut com el xef de la galera. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i ha fet pràctiques en restaurants punters com el del Nandu Jubany.

Descobreix més sobre el restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona.

olis

 

El vols veure en acció? El Dilluns durant el Fira ÀPAT Experience podràs. Aconsegueix les teves entrades gratuïtes aquí.

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2