Monvínic, el millor bar de vins del món

Apostant per la gastronomia del nostre país, a Fira ÀPAT 2018 vindran restaurants catalans molt importants, que treballen amb productors locals i productes de temporada i proximitat. Un exemple és el Monvínic que ens presentarà un Cap i pota amb espardenyes amb la seva cap de cuina Adriana Julian.

Els descobriràs el Dilluns Fira ÀPAT Experience. No esperis més i descarregat la teva entrada professional.

bar de vins

Monvínicbar de vins

Monvínic és un restaurant i bar de vins ubicat en plena Eixample de Barcelona i consolidat avui com un referent a escala internacional. Celebrant el seu 10è aniversari, ha aconseguit mencions i reconeixements molt importants, com el del diari The Wall Street Journal, que els ha catalogat com a millor bar de vins del món o el de la revista Food & Wine, líder destacat del sector als EUA, els ha seleccionat entre els cinc millors bars de vins del món.

Una selecció única de vins constituïda per més de 3.000 referències procedents de tot el món, acuradament seleccionada pel seu equip de sommeliers. El celler cobreix les principals regions vitivinícoles d’una vintena de països, i busca així ser un fidel reflex de l’extraordinària i apassionant diversitat de vins que hi ha avui al món.

bar de vins

La xef: Adriana Julian

La seva cap de cuina, Ariadna Julian, que abans d’incorporar-se a Monvínic va consolidar una dilatada i rica experiència en diversos restaurants de 2 i 3 estrelles Michelin nacionals i internacionals, aposta de ple per una cuina que respecte amb passió l’estacionalitat i proximitat dels productes. Treballen en estreta col·laboració amb proveïdors i productors locals sota l’estricta certificació Slow Food – km 0.

Descobreix-ho tot sobre el Monvínic a la seva pàgina web.

 

Descarrega’t la teva entrada professional aquíi no et perdis cap activitat de Fira ÀPAT 2018!

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2