Masterclass de cuina amb miso

misoAquest any, a Fira ÀPAT, mesclarem sabors tradicionals amb nous sabors provinents d’orient, com el Miso. Kensho Sake ens vindrà a presentar una masterclass de cuina molt original, sobre miso (elaborat a Catalunya) i com afegir-lo a la cuina mediterrània.

Si no t’ho vols perdre, descarrega’t la teva entrada professional. T’hi esperem!

El miso

El miso és un aliment originari del Japó, al qual se li han atribuït infinitat de propietats i beneficis per a la salut.

Es tracta d’una pasta aromatitzant fermentada de forma natural (no pasteuritzada) amb llavors de soja o faves, de vegades cereals com arròs, ordi o blat, i sal marina. Un aliment considerat com curatiu a l’antiga cultura xinesa i japonesa.

misoKensho Sake

Kensho Sake és l’únic celler a Espanya i Catalunya que elabora aquesta beguda alcohòlica i la segona en tota Europa.

Kensho, és una paraula zen que significa Descobreix la teva Naturalesa, i s’utilitza per referir-se al moment quan descobreixes el que t’inspira.

Un sake mediterrani elaborat de manera artesanal, ric en umami natural, adaptat al paladar local i elaborat per descomptat amb arròs del PN del Delta de l’Ebre és la manera de traspassar la seva inspiració.

Amb això, els seus creadors Meri i Humbert, esperen que el sake mediterrani sigui considerada una beguda local, que es maridi no només amb menjar japonès, i que per descomptat contribueixi a ampliar el patrimoni cultural del PN del Delta de l’Ebre.

Tenen una línia de productes ecològics i probiòtics, també derivats de la fermentació de l’arròs, com són el miso, amazake, mirin i koji.

Vols descobrir més sobre Kensho Sake? Visita la seva pàgina web.

MISO

No et quedis sense visitar Fira ÀPAT. Descarrega’t ja la teva entrada i gaudiràs de tres dies inoblidables en el món de la gastronomia i l’alimentació catalana. 

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

 

fira-apat-2