Xerrada sobre productes naturals i ecològics

Dissabte 6 d’octubre, tindrem a l’empresa Capell donant una xerrada molt interessant sobre els productes naturals i ecològics de proximitat. Si no et vols perdre cap activitat, descarrega’t ja la teva entrada per a professionals.

productes ecològics
Capell

Productes Naturals Capell, S.A., és una empresa agroalimentària de tipus familiar, amb una llarga orientació naturista.

productes escològicsEn un origen només produïen mel, ja que la seva tradició apícola es remunta a tres generacions. Posteriorment, van afegir altres productes naturals i artesanals dins la seva gamma (melmelades, codonyat, polpes de fruita, etc.).

Seguint un esperit naturista, ja fa uns 20 anys, es van plantejar a reconvertir alguna parcel·la, per tal de poder produir amb agricultura ecològica, essent, actualment, la seva principal ambició: incorporar nous productes, tots ells ecològics.

A l’empresa Capell, els hi agrada caracteritzar-se per haver fet sempre les coses ben fetes, obtenint així una gran qualitat amb els seus productes què, principalment, es comercialitzen a Catalunya.

Coneix tota la gamma de productes Capell aquí.

 

Descarrega’t la teva entrada professional aquíi no et perdis cap activitat de Fira ÀPAT 2018!

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.