Màsterclass de Sopes amb La Soperí

Aquest any a Fira ÀPAT, dintre del dilluns Fira ÀPAT Experience, podràs gaudir d’una màsterclass de sopes de la mà del restaurant La Soperí amb la xef Naiara Núñez.

Descarrega’t la teva entrada professional aquíi no et perdis cap activitat de Fira ÀPAT 2018

La Soperí

La soperíA l’Eixample més vibrant trobem aquest innovador restaurant amb dos grans atraients: cuina “arte-sana” amb una cullerada sopera d’originalitat i cocteleria orgànica. ¿Es pot estar més a la moda? La proposta culinària de la Soperí aposta per una cuina mediterrània i saludable amb constants referències a les gastronomies del món i amb una clara predilecció per les sopes. Tot elaborat amb ingredients ecològics, molta imaginació i malbaratament d’amor.

L’apartat líquid és una altra de les seves joies. La Soperí és la primera i única cocteleria 100% orgànica de Barcelona: aquí només serveixen alcohol artesà i els encanta preparar els maceracions, elixirs, beuratges i fins pocions. El seu destil·lat fetitxe és el mezcal. Tot en un ambient íntim, decorat amb encant i amb un tracte proper i afable.

La sopa, un aliment molt saludable

  1. El consum de sopa ajuda a disminuir la ingesta d’aliments: ja s’ha explicat que prendre sopa abans de menjar genera més sacietat i redueix la gana. Estudis han confirmat que els individus consumeixen 20% menys calories quan inclouen sopa en la seva alimentació respecte a quan no s’ingereix. Per descomptat, sempre hem d’escollir versions normals de sopa o baixes en calories i no aquelles més calòriques amb alt contingut gras.
  2. La sopa disminueix la densitat energètica de la dieta: La densitat energètica és la relació existent entre el volum i les calories aportades per la dieta, a major volum i menor contingut calòric, menor densitat energètica. En el cas de la sopa, en tenir alt contingut en aigua i molt pocs aliments sòlids, té una densitat calòrica baixa, és a dir, poques calories per porció. Això converteix la sopa en una gran aliada dels plans per perdre pes.
  3. Prendre sopa és saludable: La sopa no només és un aliment saludable per si sol, sinó que afavoreix l’adquisició d’altres hàbits que conformen una dieta sana. Existeixen moltes varietats de sopa, però la majoria d’elles contenen aliments molt saludables i una gran aportació hídrica, per exemple: de fesols, d’arròs, de pollastre, de verdures, de fideus, de civada i altres. A més, la sopa contribueix amb l’hàbit de menjar poc a poc i agafar-se un mínim de temps per ingerir els aliments, és un aliment que sol compartir-se amb altres comensals, aspecte que s’està perdent i mereix ser rescatat en la nostra alimentació. Fins i tot, el mètode de cocció que s’utilitza en la seva elaboració permet aprofitar tots els nutrients sense desaprofitar cap, i evitem el que passa quan fem bullir verdures que queden tots els nutrients en l’aigua de cocció i aquest generalment es desfeta en lloc de convertir-lo en un ric brou.

La soperí

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat