Bombons Blasi: xocolates especialitzats per celíacs, diabètics i vegans

Xocolates_Blasi_Activitats_FiraÀPAT18Dissabte 6 d’octubre podràs gaudir a Fira ÀPAT 2018 d’una xerrada molt dolça. De la mà de Bombons Blasi, ens presentaran els seus xocolates especialitzats per celíacs, diabètics i vegans. No te’ls pots perdre! Descarrega’t la teva entrada professional aquí.

Blasi

Blasi són una empresa familiar de Barcelona, amants de la tradició, de la xocolata i de la qualitat. Al llarg de 5 generacions i 140 anys d’història, la família Cordomí ha treballat la seva passió en diferents emplaçaments de Barcelona. Actualment l’empresa està situada al carrer Alfons XII, núm. 26 (Sant Gervasi). A l’obrador hi treballen la quarta i cinquena generació de Bombons Blasi: En Xavier, en Sergi i en Pau Cordomí. De la botiga s’encarrega la Montse, dona i mare dels xocolaters, en col·laboració amb la seva ajudant Alba.
Xocolates_Blasi_Activitats_FiraÀPAT18
Blasi són família, són tradició, fan salut, fan qualitat, són artesania.

Descobriu-ne més a la seva pàgina web.

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat