Ada Parellada a Fira ÀPAT 2018

El diumenge 7 d’octubre, podràs gaudir de la presentació del nou llibre de la xef Ada Parellada, del restaurant SempronianaDescarrega’t la teva entrada professional aquí, i no et perdis cap activitat de Fira ÀPAT 2018.

La xef

AdaParellada_activitatsfiraàpat18Ada Parellada (Granollers, 1967) va néixer a la Fonda Europa de Granollers. La cuina, les aromes i els plats l’han envoltada des del dia que va treure el nas a aquest món. Potser perquè ho ha vist de sempre l’ha fet el seu ofici, a Semproniana, on cuina, menja, beu i fa amics.

El seu ofici, un esforç diari i continuat, és un compendi de sabor i gent, converses i productes, aromes i riures, cassoles i petons furtius, i es barreja amb el batec de la vida.

Semproniana

Ada Parellada i l’equip del Semproniana ofereixen una carta variada a base de plats de tradició catalana, oberts a altres cultures i elaborats amb productes de qualitat. «Pensem i cuinem cada plat amb moltes ganes que et sorprengui, t’agradi i et faci passar una bona estona.»

AdaParellada_activitatsfiraàpat18

Trobareu més informació sobre l’Ada Parellada i el seu restaurant Semproniana aquí

Ada Parellada

La cuina sostenible

Idees, trucs i receptes per no llençar res!

La cuina sostenible és un llibre amb pretensions:

  1. Mostrar un dels problemes actuals més importants, el de la quantitat de menjar que llencem diàriament a les escombraries, un malbaratament alimentari que augmenta cada dia.
  2. Reorganitzar la teva cuina, fer-la més eficaç i àgil, donant idees i trucs per millorar la gestió culinària quotidiana.
  3. Ensenyar-te a menjar millor, més sa, més variat, més saborós i més divertit.
  4. Ajudar-te a viure de renda, culinàriament parlant: que el temps invertit a cuinar avui et serveixi per a la resta de la setmana.

Compra’l aquí.

Descarrega’t la teva entrada professional aquíi no et perdis cap activitat de Fira ÀPAT 2018.

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat