Els tàrtars presentats per Jordi Anglí a Fira ÀPAT 2018

Tàrtars

Un tàrtar és un tipus de preparació amb certes carns o peixos, en cru, picat molt fi, i generalment amb condiments. Els tàrtars més famosos són els de vedella o salmó però, actualment, se’n fan d’altres tipus diferents com de tomàquet, bacallà o remolatxa, entre molts, el límit és la nostra imaginació. Aquest any, a Fira ÀPAT 2018 els podràs descobrir gràcies al xef Jordi Anglí i al taller que ha preparat.

Voleu anar fent boca? Fira ÀPAT recomana aquesta recepta de Tàrtar de tonyina vermella amb gelat d’oli d’oliva empeltre

El Xef: Jordi Anglí

Des de sempre, els seus records estan relacionats amb els fogons, primer en l’entorn familiar, contagiat per l’afició culinària de la seva àvia i la seva curiositat per conèixer els ingredients i elaboracions dels diferents plats que cuinava. Després, aprenent a l’escola Hoffman i un cop acabada la formació, exercint com a xef en restaurants i grups de restauració.

Aquesta passió no només la viu “entre fogons”, el seu esperit, que algunes persones consideren inquiet, l’ha conduït a ensenyar cuina en escoles, participar en tallers com “Sóc Vital” impartits en diverses províncies espanyoles o sent coautor de llibres com “La Cuina de Boqueria”. També col·laborant a la revista “Cuina”, a la ràdio participant en programes de ComRadio o al “Suplement” de Catalunya Ràdio i en programes de TV com “Plats” d’Estil 9.

Tàrtars

El xef disposa d’un blog personal on podreu descobrir-ho tot sobre ell i la seva cuina!  Descobriu-lo aquí.

Tàrtars

El Restaurant: Xalet de Montjuïc

El Xalet de Montjuïc, restaurant que forma part del grup Travi, ofereix una cuina mediterrània amb tocs d’autor que combina creativitat i excel·lent matèria primera a tots els seus plats. El que diferencia El Xalet de Montjuïc de la resta, a més a més de la seva excel·lent qualitat culinària són les seves instal·lacions. El restaurant consta d’una gran Terrassa panoràmica i un menjador giratori des d’n poder gaudir d’unes espectaculars vistes panoràmiques de la ciutat de Barcelona. A través de les seves vidrieres es pot observar un perfecte skyline de la ciutat entrellaçat d’un cel immensament mediterrani.

Trobareu tota la informació sobre el grup Travi a la seva pàgina web.

 

 

No us perdeu al gran xef Jordi Anglí aquest any a Fira ÀPAT i veniu a gaudi d’un taller de tartars exquisits!

Descarregueu-vos la vostra entrada professional aquí.

 

Descobriu més activitats.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2