Sorbet de taronja

Les taronges són fruites molt apreciades per la seva abundància en vitamina C. No obstant això, aquesta vitamina, a més d’estimular el sistema immunològic, també frena els nivells de l’hormona de l’estrès, el cortisol, el que converteix a les taronges en un excel·lent aliat anti-estrès.

Aprofiteu-les per a fer un sorbet refrescant i deliciós aquest estiu!

Necessitarem:Sorbet de taronja

  • 6 taronges d’Agrobotiga Aldover
  • 1 ampolla de llet
  • Sucre

Elaboració:

  1. Per començar agafarem les 6 taronges, les rentarem i les partirem per la meitat de forma que es pugui extreure el màxim suc possible.
  2. Un cop les tinguem ben exprimides, colarem el suc extret de la fruita de forma que ens quedi ben líquid sense polpa ni llavors. Reservarem la pell de la taronja partida per la meitat perquè al final de tot la utilitzarem per servir les postres (opcional).
  3. Seguidament, afegirem el sucre i la llet al suc de les taronges; al nostre gust, recomanem anar afegint els ingredients poc a poc i anar tastant la barreja perquè quedi com ens agrada exactament.
  4. A continuació, batérem la mescla, l’anirem tastem per saber si està suficientment dolça. Un cop estigui al nostre gust, la deixarem reposar a la nevera o congelador perquè es refredi i poder servir-la com a sorbet
  5. Finalment, quan estigui ben freda i compacta, podrem utilitzar les pells de les taronges que havíem reservat per servir el sorbet i així donar-li una millor presencia i aprofitar la fruita al màxim.

 

Vols més? Et recomanem aquesta recepta.

No oblidis etiquetar-nos a Facebook i Instagram si fas alguna recepta de Fira ÀPAT 201

fira-apat-2