Primera Trobada de Bloggers

Per primera vegada, a FIRA ÀPAT, volem apostar fort per la gastronomia amb aquesta iniciativa, que busca reunir en un espai als amants de la cuina i la gastronomia i de les noves tecnologies i xarxes socials, els denominats “foodies” de la ciutat de Barcelona bloggers i influencers del sector de la gastronomia.

Foodie 2 Fira ÀPAT

El racó del Foodie

La trobada, te com principal objectiu reunir als principals “foodies” de la ciutat al “Racó del foodie”, amants tant de la gastronomia catalana com de les noves tecnologies.

El punt principal és intentar acostar als nostres visitants i productors cap a les xarxes socials i els beneficis que els puguin aportar en les seves empreses.

Com ja sabem, des de fa diversos anys, existeix un gran negoci a través de les xarxes socials i el sector de la restauració, i ve donat de la mà d’aquests professionals, que s’encarreguen de mostrar a un ampli públic els beneficis i els desavantatges de diferents àmbits gastronòmics (Restaurants, Productes…)

Una bona foto, una bona ressenya en el seu restaurant, sempre és important. Aquests professionals, li podrà assessorar de com millorar el seu negoci a través dels mitjans digitals.

Dins dels tres dies que durarà FIRA ÀPAT, tindrem present un espai dedicat, on els foodies podran donar xerrades, fer activitats, dins d’un bloc d’activitats dividit en 4 mòduls:

– Dissabte a la tarda
– Diumenge al matí
– Diumenge a la tarda
– Dilluns al matí

 

No hi faltis, descarrega’t la teva entrada professional.

 

Foodie 1 Fira ÀPAT

Agenda d’activitats Fira ÀPAT 2018.

 

I no oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram.

 

 

fira-apat