Artesans de l’Aabel – Embotits molt bons

Artesans de l’Abel vindran conjuntament amb més productors de Parc a Taula a Fira ÀPAT 2018. Descobreix-los i vina a gaudir-ne!

Artesansdel'abel

Qui són?

Amb la llum de l’Empordà, la tradició d’Osona i el sabor de la Garrotxa, Artesans de l’Abel fan els seus embotits… a l’Antiga manera.

De les millors carns assecades de forma totalment natural, suant la temperatura de cada moment i sobretot amb paciència i estima… surten la llonganissa, el fuet, la baiona, el llom, el bull i les botifarres, perquè tots els seus clients i amics puguin provar el que avui en dia costa tant de trobar, perquè encara ho fan de l’antiga manera.

Artesansdel'abelLa millor llonganissa

Artesans de l’Abel, d’Olot, es va emportar el primer premi al 2016 a la millor llonganissa a la fira gastronòmica: Manlleu, Porc i Cervesa.  Els participants van ser una desena, i el director de Cuina, Josep Sucarrats, formava part del jurat, igualment com el gastrònom Pep Nogué i la comissària de Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia.

 

Trobaràs tota la informació sobre Artesans de l’Abel a la seva pàgina web.

 Artesansdel'abel

 

Vine a descobrir-los a Fira ÀPAT 2018Descarrega’t ja la teva entrada gratuïta.

I no oblideu seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat