Llet a les escoles

Agricultura reparteix gratuïtament 1,2 milions de litres de llet a les escoles catalanes.

Llet a les escoles

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) repartirà gratuïtament durant aquest curs 1.257.316 litres de llet entre l’alumnat de 3 a 12 anys dels centres educatius catalans. Aquesta iniciativa es troba dintre del pla europeu que vol promoure el consum de llet en la dieta de l’alumnat.

Amb la campanya publicitària: A l’escola, tens amics insubstituïbles, 99.787 alumnes de tots els cicles de primària de centres que ho van sol·licitar hauran rebut llet per al consum d’un got diari durant l’esmorzar o el berenar.

El Departament ha designat l’empresa Corporació Alimentària Guissona (BonArea) com a proveïdora per subministrar la llet i hi ha destinat més d’1.350.000 euros a aquesta iniciativa.

Llet a les escoles campanya departament agriculturaLa llet, un amic insubstituïble

També, dintre del programa, el departament d’Agricultura de Catalunya ha engegat una campanya publicitària adreçada al públic infantil en general i a les seves famílies, per donar a conèixer el programa de promoció i consum de llet a les escoles. Aquesta campanya es difon per televisió, ràdio, mitjans impresos i Internet, i vol explicar a la ciutadania que la llet és un aliment saludable i d’alt valor nutritiu recomanable en totes les etapes de la vida.

 Els beneficis de la llet

La llet és un aliment d’alt valor nutritiu, ja que té micronutrients (com ara vitamines A, D, E i calci) i macronutrients (com proteïna d’alt valor biològic, greixos, i carbohidrat com la lactosa). Les begudes vegetals no aporten el mateix que la llet animal, així que no es poden considerar llets.

 

Si vols més notícies similars clica aquí.

I no oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2