Taller “Dones de la cuina catalana”

La dona té un paper molt important en la gastronomia catalana. Parlem de gust, tradició i perseverança. L’evolució de la dona al món de la cuina han deixat aspectes que han constatat l’enorme professionalitat i talent d’un gran nombre de dones. Tant en llocs de responsabilitat com en altres tan imprescindibles com el bon funcionament d’un restaurant.

Dones per la cuina Fira ÀPATA FIRA ÀPAT volem donar un valor afegit a la figura de la dona, ja que ens ajudarà a obrir i descobrir nous mercats. I oferir nous conceptes i pensaments en aquesta nova edició.

Volem oferir als nostres visitants a la fira la possibilitat de conèixer les experiències de dones que han decantat la seva vida pel món de la gastronomia i ajudar a altres dones a donar el pas per fer-ho.

En aquesta 4a edició, la fira s’amplia amb força cap al món de la gastronomia. Amb la participació d’importants imatges de la cuina catalana, com la Carme Ruscalleda, una gran xef de la nostra gastronomia.

Objectius:

  • Oferir un altre punt de vista de la gastronomia, tant a professionals com a particulars
  • Oferir l’experiència de figures importants en aquest sector.
  • Possibles contactes comercials amb els visitants.

 

Plantegem les activitats de la següent manera:

  • Dissabte 6 d’octubre: Dues sessions (Matí i tarda)
  • Diumenge 7 d’octubre: Dues sessions (Matí i tarda)
  • Dilluns 8 d’octubre: Una sessió (Matí)

 

Agenda d’activitats Fira ÀPAT 2018.

I no oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2