Josep Armenteros a Fira ÀPAT 2018

Aquest any, a Fira ÀPAT, tindràs l’oportunitat de presenciar en directe al gran xef Josep Armenteros.

Presentant el taller de cuina: La Temporada en el món dolç,  el xef crearà postres amb verdures i fruites de temporada, intentant crear també, el concepte temporal i el millor moment dels productes en la part més dolça.

Tant si ets professional com si ets particular, no t’ho pots perdre! Vine a Fira ÀPAT 2018.

Dilluns 8 d’octubre del 2018 de 13-14h

Josep Armenteros

Josep ArmenterosJosep Armenteros va començar la seva formació acadèmica amb només 15 anys al CETT. Al tercer i últim curs es va especialitzar amb la pastisseria i, és a partir d’aleshores quan comença la seva carrera professional.

Sense deixar de formar-se, ha après amb Jordi Butrón i Xano Saguer a l’Espai Sucre. Ha rebut classes magistrals de Carles Mampel o Ramón Morato. També ha participat en nombrosos congressos, que li han permès  conèixer directament als més reconeguts xef nacionals i internacionals.

Gràcies als catorze anys aprenent conjuntament amb el mestre Carles Gaig,  ha consolidat la seva evolució al món de la restauració.

En el 2007 va rebre amb honor el guardó a millor pastisser d’Espanya.

Josep Armenteros també es dedica a investigar, fer ponències, publicacions, obertures de locals, recreacions, assessorament…

Actualment, ha creat el seu propi equip al restaurant El Cinco, que representa la seva passió pel món de la restauració i la pastisseria.

Trobareu tota la informació sobre Josep Armenteros aquí.

 

Agenda d’activitats Fira ÀPAT 2018.

I no oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram.