Taller de Tecno-Alimentació

La indústria alimentària evoluciona constantment i la tecnologia juga un paper important en aquest sector. Els avanços científics i tècnics permeten avui produir aliments i begudes que s’adapten millor a les demandes dels consumidors d’una manera segura, amb processos productius més sostenibles i eficients, cobrint la demanda de mercats globals, parlem de cuina més innovadora, amb més cuidat en els detalls.

“La realitat virtual i les aplicacions envaeixen la cuina”

Aplicacions Cuina Fira ÀPAT 2018

Que la gastronomia tecnològica està en auge ho demostren diferents experiències, que van des de la realitat virtual per estimular sabors d’alta cuina, fins a dispositius per accedir a noves receptes o plataformes digitals per gaudir a casa del més suculent plat a la carta.

Aquest any, a FIRA ÀPAT volem oferir als nostres visitants a la fira la possibilitat de conèixer de primera mà les noves tecnologies que s’han adaptat al món gastronòmic per fer més fàcil l’experiència de l’usuari.

Al nostre taller de tecnoalimentació tindrem present xerrades i activitats relacionades amb:

  • Aplicacions mòbils a la gastronomia
  • Realitat virtual
  • Cuina de sensacions
  • Impressió 3D

Plantegem les activitats de la següent manera durant els tres dies de fira:

  • Dissabte 6 d’octubre: Dues sessions (Matí i tarda)
  • Diumenge 7 d’octubre: Dues sessions (Matí i tarda)
  • Dilluns 8 d’octubre: Una sessió (Matí)

 

Agenda d’activitats Fira ÀPAT 2018.

 

I no oblidis seguir-nos a Facebook i Instagram.

fira-apat-2