Ha començat la temporada de pesca de truita.

Ja s’ha publicat la Resolució d’ordenació de la pesca en aigües continentals i els pescadors ja poden conèixer totes les condicions i regulacions adoptades aquesta temporada, iniciada el 17 de març.  La gestió de la pesca recreativa i esportiva continental, en rius, llacs, embassaments i d’altres, és competència de la Direcció General d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació, i compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting (FCPEC) i nombroses societats de pescadors.

Períodes hàbils de pesca:

Captura de pantalla 2018-04-03 a las 12.54.32

Zones de pesca controlada i zones lliures sense mort:

Respecte la normativa de l’any passat, cal destacar els següents canvis:

  • Es crea la zona de pesca intensiva sense mort de Gironella-Puig-reig, al riu Llobregat (matrícula LL-04).
  • Es divideix l’intensiu de la Guingueta d’Àneu en dues parts. La part de l’embassament quedarà gestionada com s’ha fet fins ara (matrícula NP-02a/b), i la part superior, des del pont de Poldo fins a la depuradora d’Esterri, passarà a ser de pesca exclusiva a fuet (matrícula NP-12).

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) manté els mateixos canals de l’any passat per tal d’obtenir els permisos de pesca:  telemàticament, a la web d’informació, tràmits i serveis de la Generalitat de Catalunya; presencialment, als serveis territorials o a les oficines comarcals del DARP, i en alguns establiments de zones de muntanya mitjançant la col·laboració de les societats de pescadors.

 

fishing_north_lake_tahoe

fira-apat